Καλοκαίρι μέσα στην καρδιά του Χειμώνα - Aυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα – Τι προβλέπει ο Αρναούτογλου (Photos&Video)

featured image

Και όμως θα το δούμε και αυτό. Από το σαββατοκύριακο που είναι μέσα στην καρδιά του χειμώνα, θα βιώσουμε θερμοκρασίες καλοκαιριού με το θερμόμετρο να φτάνει ακόμη και στους 30 βαθμούς. 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άγριο κράξιμο στον Ρέμο για την Πρωτοχρονιά στο Mega: «Άξεστος και χωρίς τρόπους”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κωστόπουλος για το Ντουμπάι: «Τα έξοδα ήταν πληρωμένα, δεν έχω λεφτά για τέτοιο ταξίδι» (vid)

Και όλα αυτά όταν στη γειτονική Ιταλία κάνουν σκι στα σοκάκια των πόλεων από το πολύ χιόνι που έχει πέσει. Και εμείς εδώ; Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου, στην Κρήτη μπορεί να φτάσει και τους 29 βαθμούς. Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε: «Θερμή εισβολή στην κεντρικη και κυρίως στην νότια Ελλάδα το Σαβ/κύριακο Γενάρη μήνα!! Φίλες και φίλοι οπως τόνισα και στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 η θερμοκρασία θα σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της κεντρικης και κυρίως της νότια Ελλάδας ενώ την Κυριακή στην βόρεια Κρήτη ο νοτιάς εκτός απο το να μεταφέρει και κάποια σκόνη δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει τον υδράργυρο και στους 29 βαθμούς Κελσίου! Λεπτομέρειες στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 17:30 και στις 20:00»

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.