Σελίδα στο OnlyFans άνοιξε η 32χρονη που είχε ερωτική επαφή με τον 14χρονο - Θα ανεβάζει αισθησιακές φωτογραφίες (Photos)

featured image

Η Τέα Βίνσεντ είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ενός 14χρονου το 2018 και τελικά το δικαστήριο την αθώωσε καθώς έπεισε τους δικαστές πως όταν συνέβη το περιστατικό δεν ήξερε πως η ηλικία του αγοριού με το οποίο κατέληξε στο κρεβάτι ήταν 14 ετών και πίστευε πως ήταν τουλάχιστον 16 χρονών.

Η 32χρονη που έχει δύο μικρά παιδιά, παραδέχθηκε βέβαια ότι έκανε σεξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου του 2018, αλλά υποστηρίζει ότι πίστευε πως ήταν πάνω από 16 ετών εκείνη την εποχή.

Μάλιστα, η Τέα Βίνσεντ ξέσπασε σε δάκρυα όταν ανακοινώθηκε η αθωωτική για εκείνη απόφαση.

Στην κατάθεσή της, η Τέα εξήγησε ότι δεν είχε ξαναδεί ποτέ το θύμα πριν από εκείνο το απόγευμα, όμως γνώριζε έναν 21χρονο που ήταν φίλος του νεαρού.


Επίσης αποκάλυψε ότι όταν είδε τα δύο αγόρια να παίζουν μπάλα έξω από το σπίτι της, το εξέλαβε ως ένδειξη ενδιαφέροντος για το πρόσωπό της από τη μεριά τους.

Νέα σελίδα στην καριέρα της

Τώρα θέλει να κάνει νέα καριέρα καθώς, όπως η ίδια ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πώς έκανε λογαριασμό στο OnlyFans για να ανεβάζει αισθησιακές φωτογραφίες.

«Σκέφτομαι να κάνω έναν λογαριασμό OnlyFans. Οι άνθρωποι με μισούν ήδη, έτσι δεν θα χάσω πολλά», ανακοίνωσε η Teah Vincent σε ένα βίντεο Instagram.

Το OnlyFans είναι ένας ιστότοπος όπου οι συνδρομητές πληρώνουν για να δουν γυμνό περιεχόμενο.



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.