Το σημερινό J2US είναι αφιερωμένο στη Eurovision και θα μεταδοθεί live σε όλη την Ευρώπη

featured image

Ο παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης είναι αποφασισμένος να «ταρακουνήσει» τους τηλεθεατές και να τους ξεσηκώσει από τον καναπέ και απόψε με Ελένη Φουρέιρα και Fuego και έχοντας ανακοινώσει από την περασμένη εβδομάδα πως το σημερινό σόου είναι αφιερωμένο στη Eurovision.

Τα 8 ζευγάρια που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι το αποψινό live, θα διαγωνιστούν σε τραγούδια που έγραψαν ιστορία στον θεσμό της Eurovision, έχοντας κάνει εντατικές πρόβες όλη την εβδομάδα για να ανταπεξέλθουν όχι μόνο στις φωνητικές απαιτήσεις των τραγουδιών, αλλά και στα εντυπωσιακά χορευτικά που έχει κάνει ο Τάσος Ξιάρχο.

Η Εurovision είναι πολύ κοντά στο DNA της φετινής σύνθεσης διαγωνιζόμενων του J2US, αφού στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού έχει βρεθεί, εκπροσωπώντας την Ελλάδα το 2014 με τους FreakyFortune ft. RiskyKidd, ο Νικόλας Ραπτάκης με τον τραγούδι Rise Up, ενώ την ίδια χρονιά μια από τους υποψήφιους για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision ήταν και η Ζόζεφιν. O Ηλίας Βρεττός έχει επίσης βρεθεί στη σκηνή της Eurovision το 2005, όταν έκανε φωνητικά στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που συμμετείχε με την Κύπρο ερμηνεύοντας το «Έλα-΄»Ελα»


Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τη «Eurovision βραδιά» έγινε viral στο twitter το περασμένο Σάββατο, κινώντας το ενδιαφέρον των eurofans και εκτός Ελλάδος. Ένα από τα πιο γνωστά websites που καταγράφουν όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Εurovision, το oikotimes.co.uk, έχει ανακοινώσει πως μέσω streaming θα μεταδώσει live σε όλη την Ευρώπη το σημερινό Just The 2 Of Us.

«Αυτό το Σάββατο, η ελληνική έκδοση του J2US, που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, είναι αφιερωμένη στα Eurosongs. Τα ζευγάρια των διαγωνιζόμενων θα ερμηνεύσουν από ένα θρυλικό τραγούδι σε μια αναδρομή στην ιστορία του Eurovision Song Contest. Απόψε το βράδυ θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω stream από το OpenTv το σόου και να ψηφίσετε ζωντανά», γράφει το oikotimes.co.uk.

Μάλιστα ο eurofan και youtuber Fatih Malek θα συνδεθεί ζωντανά με τον Νίκο Κοκλώνη για να του ανακοινώσει τα αποτελέσματα του live voting των eurofans μέσω του σάιτ, τα οποία όμως δεν θα επηρεάσουν την ψηφοφορία του ελληνικού κοινού, που είναι αυτό που αποφασίζει -σε συνδυασμό με τη βαθμολογία των κριτών- ποια ζευγάρια θα πάρουν το πράσινο φως για το επόμενο λάιβ.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.