Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα – Η συγκινητική ανακοίνωσή της στο Instagram

featured image

Ήταν 1η Σεπτεμβρίου του 2018, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους. Και τώρα δύο χρόνια μετά η ευτυχία τους έρχεται να ολοκληρωθεί καθώς το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Την ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα, έκανε η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Ανέβασε μια κοινή της φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και στη λεζάντα που τη συνοδεύει μεταξύ άλλων, αναφέρει πως για εκείνους δεν ήταν εύκολος ο δρόμος για να αποκτήσουν παιδί, στέλνοντας το δικό της τρυφερό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες.


«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα» γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.