Όταν ο... νυν μετακλητός Γρηγόρης Ψαριανός κατήγγελλε τις... «στρατιές μετακλητών»

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει από προχθές στα social media η αποκάλυψη ότι η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, του Ποταμιού και αποτυχών πολιτευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, διορίστηκε… μετακλητός στο Μέγαρο Μαξίμου –και, συγκεκριμένα, στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.
Η αποκάλυψη προκάλεσε τον… «κακό χαμό», αφού, βλέπετε, ο Ψαριανός συστηνόταν ως «φανατικός αντικρατιστής», ενώ διαρκώς κεραυνοβολούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για… «στρατιές μετακλητών στο Μαξίμου».
[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “The Bachelor” – Η Βοσκανίδου αποχώρησε και τα χώνει στο πρώτο μήνυμα της “Με πρόδωσες”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»
Τώρα, όμως, έγινε ο ίδιος ένας τέτοιος, αποδεικνύοντας ότι για κάποιους, ακόμη και τα όρια της στοιχειώδους προσωπικής αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού είναι μία εξαιρετικά ελαστική έννοια.
Άλλά είχε στο μυαλό του ο Γρηγόρης Ψαριανός, αφού στις 7 Ιουνίου του 2016 σε ερώτηση μαζί με τον έτερο βουλευτή του Ποταμιού –και νυν της ΝΔ- Γιώργο Αμυρά, μιλούσε τις… «στρατιές μετακλητών στο Μαξίμου», προς τον τότε υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.
[/expander_maker]
Δεν υπάρχουν σχόλια: