Το «διπλό παιχνίδι» του Τανιμανίδη. Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα…

featured image

Σε δύο ταμπλό το παίζει απ’ ότι μαθαίνω ο Σάκης Τανιμανίδης για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα και οι συζητήσεις συνεχίζονται στο παρασκήνιο και με Alpha και με ΑΝΤ1. Με Alpha για τη «Μάχη των ζευγαριών» που θα είναι όπως σας έχω γράψει ριάλιτι με ζευγάρια, με τον ΑΝΤ1 για την επιστροφή της «Φάρμας».

Και φυσικά και τα δύο κανάλια γνωρίζουν ότι ο παρουσιαστής συζητά και γιατα δύο πρότζεκτς. Ο Σάκης μαθαίνω στο οικονομικό έχει βάλει αρκετό νερό στο κρασί του δεν είναι όμως αυτό το «αγκάθι» στις συζητήσεις.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εγκεφαλικά – Ο Πανταζής στα γυρίσματα και η “κωλοχτύπα” που τον… τρέλανε (Βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τσουρεκάκι σε σχήμα π@υτ… ανακάλυψε η γνωστή συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου

Έχοντας στην κυριολεξία «καεί»πέρσι με το «Boom» που τα μονοψήφια το έκαναν βόμβα στα χέρια του που έσκασε ο παρουσιαστή τώρα με όποιο κανάλι κλείσει θέλει τουλάχιστον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’22 και ξεκάθαρη δέσμευση πως θα πιάσει τηλεοπτικό στασίδι και το φθινόπωρο ανεξαρτήτως του ριάλιτι (για όποιο απ’ τα δύο συμφωνήσει).

Η περίοδος φυσικά των παχέων αγελάδων για τα κανάλια έχει περάσει ανεπιστρεπτί… Δεν δεσμεύονται ούτε με παρουσιαστές πρώτης γραμμής για να τους έχουν σώνει και καλά στον «αέρα» και τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Γιώργος Λιάγκας που για δεύτερη φορά στην καριέρα του έμεινε εκτός «αέρα».

Τι θα κάνει τελικά ο Σάκης;

Ας του πει κάποιος απ’τους μανατζαρέους που τον περιτριγυρίζουν πως στην τηλεόραση εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον ισχύει το «όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα»… nassosblog.gr [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.