Γιώργος Καραμίχος: Έχω κάνει τρελές αποτυχίες, ακόμη και η Μέριλ Στριπ έκανε κάποιες πιο μέτριες ταινίες

featured image

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τα απείχε τα τελευταία χρόνια  τηλεοπτικά καθώς ζούσε μόνιμα στην Αμερική, επέστρεψε φέτος στη μικρή οθόνη μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος».

Ο Γιώργος Καραμίχος, λοιπόν, ως καλεσμένος του Αρναούτογλου μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών για τα επαγγελματικά του, την οικογένειά του αλλά και τις επαγγελματικές αποτυχίες που είχε κατά καιρούς.

Για την οικογένειά του και το 7χρονο γιο του, Ντιέγκο είπε: «Γενικώς αποφεύγω να βλέπουν τα παιδιά μου στην τηλεόραση. Κάποιες φορές ο μικρός βλέπει μαζί με τη μαμά του. Στον δρόμο πολλές φορές που με χαιρετάνε διάφοροι με ρωτάει μετά “τον ξέρεις εσύ αυτόν; Αυτός σε ξέρει;”. Έτσι συνεννοούμαστε».

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Έχω μαζί μου το γιο μου, δεν υπήρχε νόημα να μείνει εκεί. Ήρθαν για διακοπές και αποφασίσαμε να μείνουν. Χαίρομαι γιατί τον βλέπω ευτυχισμένο. Και η κόρη μου είναι ευτυχισμένη, που δεν ζει εδώ. Ο γιός μου αισθάνεται οικειότητα με την Ελλάδα γιατί έχει ξανάρθει. Περνάγαμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα. Έχει κάνει φίλους έχει εδώ ανθρώπους που αγαπάει. Έχει 3 νονούς!».


Για τη μητέρα του γιου του, ανέφερε: «Η Άλμα περνάει καλά στην Ελλάδα και ευτυχώς δουλεύει ηλεκτρονικά. Της άρεσε η Ελλάδα πάντα. Στην αρχή φρίκαρε λίγο, πως θα μάθει την γλώσσα αλλά τώρα είναι καλά. Είναι χρυσό πλάσμα,,, Μαγειρεύει ελληνικά φαγητά. Γιορτάσαμε το πρώτο σπανακόρυζο που έφτιαξε!».

Για τα επαγγελματικά του ο Γιώργος Καραμίχος παραδέχτηκε μεταξύ άλλων: «Έχω κάνει τρελές αποτυχίες. Έχω κάνει πράγματα που δεν θα ήθελα ή που αν θα τα ξανά έκανα θα ήταν αλλιώς. Ακόμα και ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ που προσέχει πολύ τις επιλογές της, θα δεις ότι τα τελευταία χρόνια έκανε κάποιες πιο μέτριες ταινίες. Δεν μπορείς να προβλέψεις. Όταν χάνεις την ενέργειά σου ή όταν αυτό που κάνεις δεν πετυχαίνει τότε μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Θα απογοητευτείς, θα στεναχωρηθείς αλλά μετά θα ξέρεις γιατί απέτυχε».

Όσο για το εάν θα επιστρέψει στην Αμερική τόνισε: « Το ιδανικό θα ήταν να είναι εδώ η βάση μου. Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω στην Αμερική. Καλό θα ήταν να περνάω ένα δίμηνο, για τη σχολή και τις δουλειές μου».

Πηγή: www.newsbeast.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.