Σίσσυ Χρηστίδου: Το αναπάντεχο διαζύγιο, το λουκέτο στην εταιρία της, η μάχη με τα κιλά και η άγνωστη αρρώστια

featured image

Η  εντυπωσιακή Σίσσυ Χρηστίδου (Θεοδοσία) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις  12 Σεπτεμβρίου 1980 και τα τελευταία χρόνια μετά το κλείσιμο της εταιρίας ένδυσης που έφερε το όνομά της ασχολείται πλέον αποκλειστικά με την παρουσίαση εκπομπών  καθώς και με το κανάλι της στο You Tube.

Γράφει η Έπη Τρίμη

Οι γονείς της, ονομάζονται Θοδωρής και Μίνα, ενώ έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη που ήρθε στον κόσμο το 1983). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, γι’ αυτό φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο.

Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, από όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Για να καλύπτει τα έξοδα της, εργάστηκε αρχικά σε μια τράπεζα και έπειτα ξεκίνησε να συμμετάσχει σε διαφημιστικά σποτ. Αργότερα, αφού είχε εγκατασταθεί στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Η σειρά ένδυσης με την επωνυμία “SissyChristidou”

Το 2013, ξεκίνησε τη δική της σειρά παιδικών και γυναικείων ρούχων με την επωνυμία “SissyChristidou” δημιουργώντας και το online shop της, στο οποίο ήταν διαθέσιμα προς πώληση τα σχέδια της. Στη συνέχεια, βλέποντας ότι τα γυναικεία ρούχα είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση, αποφάσισε να επικεντρωθεί μόνο σε αυτά, σταματώντας τη σχεδίαση παιδικών.

Αργότερα, δημιούργησε και το κατάστημα της εταιρίας, στο Χαλάνδρι ενώ εκτός από ρούχα, ξεκίνησε να σχεδιάζει επίσης αξεσουάρ και μαγιό.

Το καλοκαίρι του 2018, αποφάσισε να κλείσει την εταιρία της έπειτα από πέντε χρόνια λειτουργίας καθώς δεν είχε τα προοσδοκώμενα έσοδα.

Ο γάμος και ο χωρισμός με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Το 2005 ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή & κιθαρίστα των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη. Στις 13 Αυγούστου 2008 γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Φίλιππος-Ραφάηλ ενώ ένα χρόνο αργότερα, στις 16 Αυγούστου 2009 το ζευγάρι παντρεύτηκε. Στις 31 Αυγούστου 2013 γεννήθηκε ο δεύτερος τους γιος, Μιχαήλ-Άγγελος. Στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους.

”Δεν είμαστε και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί…”

Η Σίσσυ Χριστίδου είχε πει αναφορικά με το διαζύγιό της: «Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Παρόλα αυτά, θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν, γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή. Τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή γιατί η οικογένειά μας παραμένει» είχε αναφέρει η ίδια.

«Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο» είχε συμπληρώσει ακόμη η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ παράλληλα τόνισε: «Ό,τι λοιπόν, βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερα γίνεται μεταξύ μας, επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά. Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες. Θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορείς να βάζεις προτεραιότητες, να αφήνεις τα δικά σου προσωπικά συναισθήματα ή θυμούς ή πικρία στην άκρη και να μπορείς να είσαι με τον πατέρα των παιδιών σου όσο καλύτερα μπορείς».


Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται οι δυο τους το διαζύγιο σε σχέση με τα παιδιά.

«Προσπαθούμε με τη Σίσσυ να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία για να μην τους μπερδεύει και να νιώθουν ότι είμαστε οικογένεια, ότι η οικογένεια θα υπάρχει πάντα εκεί γι’ αυτούς. Και εμείς το ψάχνουμε ακόμα, η προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά από την πρώτη στιγμή.

Μια σχέση για να παραμείνει ενεργή θέλει πολλή δουλειά, όπως επίσης και αν κάποιος χωρίσει κι αυτό θέλει δουλειά καθημερινά, δεύτερη ανάγνωση, δεύτερη σκέψη και όσο γίνεται καθαρό μυαλό, ώστε αυτό να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα παιδιά», είχε πει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το άγνωστο ορμονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να αποκαλύψει ένα άγνωστο ορμονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από μικρή καθώς έχει μεγάλες μεταπτώσεις με το βάρος της.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη της πήρε 40 κιλά, στην δεύτερη πήρε 30 κιλά και στην τρίτη, που δεν ολοκληρώθηκε, πήρε 20 κιλά και εκεί ξεκίνησαν τα ορμονικά προβλήματά της. Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε πως ξεκίνησε διατροφή και γυμναστική από τον Φεβρουάριο και μέχρι σήμερα έχει πετύχει τον στόχο της.

Η ίδια είχε αναφερθεί σχετικά στο κανάλι της λέγοντας:  «Μπορεί να φάνηκε λίγο απότομο, αλλά δεν ήταν τόσο. Η προσπάθεια για να χάσω κιλά ξεκίνησε τον Φεβρουάριο. Προηγουμένως είχα ήδη ξεκινήσει να γυμνάζομαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που κάναμε ένα πρόγραμμα που μπορεί να προσαρμοστεί πάνω μου. Και αυτό είναι ένα άλλο βίντεο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για γυμναστική και ούτε την απολαμβάνουν. Οπότε υπάρχουν διάφορα τρικ και πράγματα που μπορούν να σε πείσουν να κάνεις. Υπάρχουν τρόποι να κάνεις γυμναστική ακόμη κι αν τη σιχαίνεσαι όπως εγώ.

Ας πούμε, εγώ έχω άλλο ένα θέμα. Ορμονικό. Δεν ιδρώνω, δεν ιδρώνω ποτέ. Δεν ιδρώνω ούτε στις μασχάλες μου, ούτε αν κάτσω κάτω από τον ήλιο. Κάτι συμβαίνει με τους πόρους μου. Αυτό κάπως θα λέγεται, απλά δεν το έχω ψάξει. Επειδή λοιπόν δεν ιδρώνω, όταν ήμουν μικρή και έκανα γυμναστική στο σχολείο λιποθυμούσα. Πάθαινα θερμοπληξία, κοκκίνιζα και έπεφτα κάτω. Άρα, ήξερα ότι η μόνη γυμναστική που μπορώ να κάνω είναι η κολύμβηση, γιατί στο νερό αυτό δεν συμβαίνει. Κάπως έτσι βρήκα ένα σύστημα με τον Κωνσταντίνο και ξεκίνησα να κάνω διάδρομο» είχε εξηγήσει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λέει πάντοτε πως βασικό ρόλο στην προσπάθειά της έπαιξε η ψυχολογία της, αλλά και ο προσωπικός στόχος που έθεσε η ίδια και σίγουρα το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Πηγή: www.enimerotiko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.