Το "Χρυσάνθεμο" από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μεγάλωσε και έγινε μια πανέμορφη γυναίκα

featured image

Χρυσάνθεμο από το Κωνσταντίνου και Ελένης: Στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Καλοκαίρι not» παραχώρησε συνέντευξη, η Αναστασία Κοζανίδου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα της επιτυχημένης σειράς της τηλεόρασης του «ANT1». Αυτός δεν είναι άλλος από ένα μωράκι που είχαν φιλοξενήσει η Ελένη και ο Κωνσταντίνος και το οποίο ονομάζονταν, Χρυσάνθεμο.

Χρυσάνθεμο από το Κωνσταντίνου και Ελένης: Όσα ανέφερε στη συνέντευξή της, η Αναστασία Κοζανίδου

«Ναι, εγώ είμαι το Χρυσάνθεμο από τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Ο λόγος που έκλαιγα ήταν επειδή ήμουν άρρωστη. Πριν από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμουν και σε μια άλλη σειρά που λεγόταν “Με δυο μαμάδες” στο Mega. Από εκεί μας είχαν δει και με πήραν και στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”.


Η μαμά μου μου το είπε πρώτη φορά όταν ήμουν στο δημοτικό και από τότε το λέω… παντού. Το μοναδικό πράγμα που μου είχε πει ήταν ότι ήταν έτσι ένα ευχάριστο κλίμα, ότι όλοι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, πολύ ευχάριστοι άνθρωποι. Φαντάζομαι ότι σε σημερινά λεφτά θα πήρα τότε 20-30 ευρώ. Αν με ακούει τώρα ο Χάρης Ρώμας θα ήθελα να του πω ότι είμαι το Χρυσάνθεμο και ότι θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν προσωπικότητα», είπε η Αναστασία Κοζαδίνου.

Χρυσάνθεμο από το Κωνσταντίνου και Ελένης: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις της Αναστασίας Κοζανίδου

Πηγή: www.enimerotiko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.