Υπό πολιορκία η Τουρκική πρεσβεία για την Αγιά Σοφιά - στην πυρά η τουρκική σημαία. Κασιδιάρης: "Έξω οι Τούρκοι απ' την Αγιά Σοφιά"
Eχθές το απόγευμα εκατοτάδες Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα του Ηλία Κασιδιάρη και αμέσως μετά το διάγγελμα Ερντογάν πολιόρκησαν την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα. Η ελληνική αστυνομία απέκλεισε το σημείο με πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ και δύο αστυνομικές κλούβες σφράγιζαν κάθετα την οδό Ρηγίλλης. Οι συγκεντρωμένοι κινηθηκαν από το μνημείο των Ιμίων μέχρι τον αστυνομικό κλοιό και φώναξαν συνθήματα κατά της Τουρκίας και του προέδρου Ερντογάν, ενώ αγανακτισμένοι πολίτες έκαψαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, την τουρκική σημαία.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως αυτή είναι μία πρώτη απάντηση στους τούρκους και τους τουρκοπροσκυνημένους, που έχουν προδώσει τα ιερά και τα όσιά μας. Η ανθελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη απέδειξε πως είναι όχι μόνο ανύπαρκτη, αλλά και άκρως επικίνδυνη για τα εθνικά μας δίκαια.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: