Φυλακές Θήβας-Μαζί στο σοφρωνιστικό κατάστημα Ειρήνη και Έφη
Στις φυλακές του Ελαιώνα αναμένεται να μεταχθεί η 35χρονη Έφη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα. Τι σημαίνει αυτό;
Οτι θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Ειρήνη Μούρθου, την 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε ήδη από χθες το βράδυ στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “Στα κρατητήρια μου λένε: Θα περάσεις καλά”
Όπως είπε ο συνήγορος της Έφης, Σάκης Κεχαγιόγλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δε συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της και η απόφαση είναι για λειτουργικούς λόγους.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Σοκαριστικές φωτογραφίες λίγο μετά το τροχαίο. Έτσι σκοτώθηκε ο Σκαφτούρος.
Η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, είναι πλέον σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και θα απολογηθεί, διαβεβαίωσε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: