"Ψεκασμένος" μπήκε σε νοσοκομείο παράνομα για να δει αν ισχύουν οι ειδήσεις «περί κορωνοϊού» (Photo)

featured image

Θέλησε να κάνει το δικό του ρεπορτάζ, αφού δεν είχε, προφανώς εμπιστοσύνη στα όσα βλέπει και ακούει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης…

Έτσι και αφού προσποιήθηκε πως είχε λόγο να βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, πέρασε την κεντρική είσοδο κι άρχισε να βιντεοσκοπεί τους διαδρόμους και τους θαλάμους του νοσοκομείου!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν μέσα στο νοσοκομείο, γι’ αυτόν τον ιδιότυπο «ρεπόρτερ» κι αφού κατέγραψε, όσα ήθελε να δει και να υπηρετήσει το αφήγημα του, το ανέβασε και στα κοινωνικά δίκτυα.


ΠΑΓΝΗ

Από κει ενημερώθηκε και η διοίκηση του νοσοκομείου και άμεση ήταν η παρέμβαση του διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργου Χαλκιαδάκη, ο οποίος ζήτησε να ενημερώσουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του νοσοκομείου, τον εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να αναζητηθεί ο δράστης αλλά και να διασφαλιστεί πως δεν θα υπάρξει και κάποιος άλλος που θα τον μιμηθεί!

νοσοκομειο

Το Cretalive έχει στη διάθεση του το σχετικό…»αποκαλυπτικό» βίντεο αλλά δεν έχει σκοπό να δώσει τροφή σε συνωμοσιολογικά και «ψεκασμένα» σενάρια.

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.