Ζάντερ για το πέναλτι με Ολυμπιακό: Μου έλεγαν να πεθάνει η οικογένεια μου και ότι είμαι πίθηκος

featured image

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το πέναλτι που έκανε στο ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Ζάντερ.

Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έκρινε το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στην τελευταία αγωνιστική του Champions League, αφού το χέρι που έκανε στα τελευταία λεπτά είχε ως αποτέλεσμα να καταλογιστεί πέναλτι, με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη.

«Ήταν πραγματικά η χειρότερη στιγμή που έζησα ποτέ στο ποδόσφαιρο. Τέσσερις ημέρες πριν τον αγώνα στην Ελλάδα, σημείωσα ένα γκολ και μοίρασα μια ασίστ, τέσσερις μέρες αργότερα ήμουν στην κόλαση», δήλωσε τώρα στην κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net ο Ζάντερ, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την σερβική ομάδα, εξηγώντας τι εννοεί.

«Αυτό που με έκανε πολύ λυπημένο ήταν τα μηνύματα που πήρα. Αν ήταν μόνο για μένα δεν θα αισθανόμουν τόσο άσχημα, αλλά όταν η οικογένειά σου απειλείται τα λόγια περιττεύουν.


Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Πήρα διάφορα μηνύματα, ηχητικά και μη όπου έλεγαν «θέλουμε να πεθάνεις, όχι μόνο εσύ αλλά και η γυναίκα σου και ο γιος σου. Να πεθάνει ολόκληρη η οικογένειά σου. Είσαι πίθηκος». Αυτό με έκανε πολύ στεναχωρημένο. Και όλα αυτά για ένα πέναλτι», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου, ο οποίος απάντησε και σε όλα όσα του είχαν προσάψει οι οπαδοί της ομάδας του μετά το ματς.

«Είναι αστείο να λένε ότι επίτηδες υπέπεσα στο πέναλτι για να κερδίσω χρήματα από τον Ολυμπιακό ή από τα στοιχήματα. Ποτέ δεν παίζω στοιχήματα. Ποτέ δεν θα έκανα κακό στην ομάδα μου. Είναι ανοησίες αυτά που λέγονται. Η ζωή συνεχίζεται, συμβαίνει και στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Βλέπω μπροστά. Αισθάνομαι δυνατός».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.