Χριστίνα Γουλιελμίνο από την Ιταλία για κορονοϊό: Ξεχνάμε ότι η λύση είμαστε εμείς

featured image

Τα τελευταία χρόνια, η Χριστίνα Γουλιελμίνο, ζει μόνιμα στην Ιταλία. Το πρωί της Παρασκευής, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» του StarChannel και εξομολογήθηκε τις ανησυχίες της για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Ξεχνάμε ότι η λύση είμαστε εμείς».


«Τώρα είναι το κομμάτι το δύσκολο εδώ γιατί ακόμα δεν τελείωσε και τώρα είναι πραγματικά η στιγμή λίγο πιο βαριά. Η στιγμή που πρέπει να αντέξουμε ακόμα πιο πολύ. Πριν λέγαμε να μείνουμε σπίτι, τώρα λέμε να μείνουμε σπίτι αλλά και να αντέξουμε γιατί τώρα θα αλλάξουν όλα τα παιχνίδια. Δηλαδή εάν αντέξουμε θα μπορούμε πραγματικά να έχουμε μια λύση πραγματική. Τώρα όλοι φοβούνται επειδή είναι το Πάσχα και σκέφτονται να φύγουν. Είναι σχεδόν καλοκαίρι από καιρό και ο κόσμος ήδη αρχίζει και βγαίνει πιο πολύ, αυτό πάντα δημιουργεί πρόβλημα» ανέφερε η Χριστίνα Γουλιελμίνο και πρόσθεσε: «Δυστυχώς ακόμα υπάρχει, εδώ, κόσμος που προσπαθεί αν φύγει και να πάει κάπου».

Τέλος, η ηθοποιός είπε: «Ξεχνάμε μάλλον ότι η λύση είμαστε εμείς. Τώρα που δεν έχουμε ακόμα φάρμακο, είμαστε εμείς η λύση. Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο περισσότερο μπορούμε να ελέγχουμε αυτό τον ιό».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.