Μένουμε Σπίτι: Ο Γιώργος Παπαδάκης κουρεύτηκε μόνος του

featured image

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που τώρα μένουν στο σπίτι, λόγω του κορονοϊού, οι οποίοι κουρεύονται μόνοι ή με τη βοήθεια της συζύγου τους, όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος κουρεύτηκε μόνος στο σπίτι του και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος.

Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα, μάλιστα, τράβηξε σχετικό βίντεο ως… πειστήριο και το οποίο προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή, το πρωί της Δευτέρας.


«Το μετάνιωσα που το έκανα αυτό γιατί μετά είδα διάφορα. Κουρεύτηκα μόνος μου την Παρασκευή και επειδή περίμενα ότι δεν θα με πιστεύατε το γύρισα βίντεο. Άλλα μετά βλέπω κ. τον Πέτσα που είχε βάλει τη γυναίκα του να τον κουρέψει, διάφορους σελεμπριτάδες που κουρεύονται στο σπίτι, λέω μην με περάσουν για νούμερο ότι κάνω το ίδιο πράγμα. Εγώ το έκανα μόνο και μόνο για να σας αποδείξω ότι έστω και αυτά τα λίγα τα κόβω…» είπε ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της απευθείας σύνδεσης με το σπίτι του, απ» όπου βγαίνει αυτή την περίοδο λόγω κορονοϊού.

«Στα χρόνια του κορονοϊού τα μαθαίνουμε όλα. Τι να κουρέψω θα μου πεις… Ό,τι έχει ο καθένας το κόβει» πρόσθεσε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.