Affidea: Μήνυμα Θεόδωρου Καρούτζου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

featured image

Σήμερα γιορτάζουμε το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, την υγεία, και υπενθυμίζουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, όπου και όποτε την χρειάζονται.

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, θα ήθελα να απευθύνω τις εγκάρδιες ευχές μου, σε εσάς και τους ανθρώπους σας.

Πάνω απ’ όλα όμως, θα ήθελα να υπενθυμίσω την ευθύνη μας να προασπίζουμε την υγεία, τόσο για εμάς όσο και για τους συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύονται για αυτόν τον σκοπό καθημερινά.

Σε αυτή την κρίσιμη εθνική στιγμή, η συνέχιση του έργου μας είναι κοινωνικό καθήκον και έμπρακτη αλληλεγγύη. Στη μάχη αυτή όπλο μας είναι η μέριμνα για τον άνθρωπο.

Ως κορυφαίος φορέας Εξωνοσοκομειακής – Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης σε όλη την Ευρώπη, συνδράμουμε αποτελεσματικά στην τρέχουσα κατάσταση και δίνουμε προτεραιότητα στους ασθενείς και στην ασφαλή εξυπηρέτησή τους. Παράλληλα, στηρίζουμε την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει αυτήν την κρίση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, επισημαίνουμε την ανάγκη ο νέος κορωνοϊός να αποτελέσει μια ευκαιρία αφύπνισης για αυξημένη συνειδητοποίηση, δράση και επικέντρωση στην πρόληψη για τον έλεγχο των λοιμώξεων στην Ελλάδα.


Το στοίχημα πλέον είναι η πρόληψη να γίνει συνείδηση σε όλους, να είναι μόνιμη και σταθερή στάση ζωής, ακόμα και μετά την υποχώρηση της πανδημίας του COVID-19, ώστε να μην χάνονται κάθε χρόνο δεκάδες ζωές συμπολιτών μας από τη γρίπη και άλλες λοιμώξεις που σίγουρα μπορούν να προληφθούν.

Επιπρόσθετα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στοχεύσουμε στην πρόληψη των επιπλοκών των ασθενών με χρόνια νοσήματα, διασφαλίζοντάς τους την αναγκαία ιατρική παρακολούθηση, καθώς εκτός από τον κορωνοϊό παραμένουν οι χρόνιες παθήσεις στην κοινότητα.

Στην Affidea εστιάζουμε, όπως πάντοτε, στο υψηλό επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας των υπηρεσιών μας, που αποδεικνύονται κρίσιμος παράγοντας την ώρα της μεγάλης πανδημίας του COVID-19. Ποιότητας ολικής που αντικατοπτρίζεται στην πιστοποιημένη τεχνολογική ανωτερότητα, στην τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας και στην άρτια εξυπηρέτηση. Αλλά πάνω και πέρα από όλα, στο ανθρώπινο πρόσωπο της Affidea.

Είμαι σε θέση να εγγυηθώ ότι αυτές οι αρχές αποτελούν οδηγό για όλους μας στην καθημερινή μας πρακτική και είναι αυτές ακριβώς οι αξίες που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Εύχομαι να είστε όλοι υγιείς και να συνεχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με το ίδιο πάθος, αφοσίωση και προσήλωση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Θεόδωρος Καρούτζος: Διευθύνων Σύμβουλος Affidea Ελλάδος

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.