Super League: Πρόταση για «ψαλίδι» 30% στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών

featured image

Μπορεί ακόμη να παραμένει άγνωστο το πότε θα επανεκκινήσει η ποδοσφαιρική δράση στην Ελλάδα, ωστόσο πρόθεση της Super League είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού και τις κυβερνητικές οδηγίες.

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα που δημιούργησε αυτή η κρίση, είναι στον οικονομικό τομέα. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay, έχει προωθηθεί η ιδέα να υπάρξει μείωση στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών για το διάστημα που δεν υπάρχει δράση.


Ανάλογες περικοπές έχουν ήδη αποφασιστεί σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και πρόθεση της Λίγκας είναι να γίνει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα, σε ποσοστό 30%, για το διάστημα Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου που δεν θα υπάρχει δράση.

Πάντως, την Πέμπτη 2 Απριλίου θα διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Ωστόσο, το «ψαλίδι» αυτό δεν πρόκειται να γίνει χωρίς συζήτηση με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Θα υπάρξει επαφή με το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών, προκειμένου να υπάρξει συναίνεση, ή έστω να βρεθεί μια λύση που να αφορά συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.