Κορονοϊός στην Ιταλία: Αβέβαιο το μέλλον της Serie A – Σενάριο για οριστική διακοπή

featured image

Η Ιταλία είναι η χώρα η οποία έχει επηρεαστεί περισσότερο στην Ευρώπη, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Το μέλλον του ποδοσφαίρου μοιάζει αβέβαιο με τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Serie A οδεύει σε πρόωρη ολοκλήρωση.

Όπως όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έτσι και το ιταλικό αναμένει σε αναμμένα κάρβουνα προκειμένου να εξεταστεί το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Αρκετά είναι τα σενάρια τα οποία τονίζουν πως δεν αποκλείεται η Serie A να λάβει τέλος από τώρα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιταλών Ποδοσφαιριστών (AIC), Νταμιάνο Τομάζι, στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη από την πλευρά του ανέφερε:


«Στο τραπέζι έχουμε ένα επιπλέον στοιχείο σε σχέση με προηγούμενες εβδομάδες, γιατί μετά τα λόγια του Υπουργού Σπανταφόρα, υπάρχει ανησυχία για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων. Είναι δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις αρχές Μαΐου».

[Corriere dello Sport] Affrontement entre la Lega & le Ministère des Sports. Spadafora attaque la Serie A et annonce un arrêt des matchs & des entraînements jusqu'au 30 avril.
Tommasi (pdt de l'Association des Joueurs Italiens) «La santé d'abord. Oui à l'initiative de la Juve» pic.twitter.com/07w8VhvCZS

— FrSerieA (@FrSerieA) March 30, 2020

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.