Γιώργος Καραμίχος από το Λος Άντζελες: Μπήκαμε μόνοι μας σε καραντίνα

featured image

Την καθημερινότητα του σε καραντίνα στο Λος Άντζελες περιέγραψε ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» το πρωί της Δευτέρας.

Με χαμόγελο που πρόδιδε τη χαρά του που έβλεπε έστω και μέσω Skype τους φίλους του, ο Γιώργος Καραμίχος αρχικά θυμήθηκε ότι με τον Κρατερό Κατσούλη (πριν χρόνια) ότι έπαιξαν στους Αχαρνείς: «Κρατερέ το πιστεύεις, όταν παίζαμε στους Αχαρνείς, που ιδρώναμε, μπούγιο τόσοι άνθρωποι, φίσκα το Ηρώδειο, ότι θα ερχόταν μια ημέρα που δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα από αυτά;».

Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στο Λος Άντζελες και στο πώς αντιδρά ο κόσμος εκεί εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «Έχει άγνοια ο κόσμος εδώ, ευτυχώς εμείς οι Έλληνες, οι Ιταλοί και όσοι είχαμε ανθρώπους πίσω στην Ευρώπη είχαμε αρχίσει από πιο νωρίς την καραντίνα από μόνοι μας γιατί ξέραμε αυτό που γίνεται. Ο μέσος Αμερικανός δεν είχε πρόσβαση. Άκουγε τον Πρόεδρο που έλεγε όλα θα πάνε καλά, είμαστε άτρωτοι» και πρόσθεσε πως ο μέσος Αμερικανός πολίτης κατάλαβε την κρισιμότητα της κατάστασης την περασμένη εβδομάδα οπότε και έκλεισαν τα σχολεία.


«Υπάρχουν ακόμα και τώρα εταιρείες που δουλεύουν ενώ δεν πρέπει» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Καραμίχος συνεχίζει να παραδίδει τα μαθήματά του μέσω διαδικτύου και καταλαβαίνει από τους μαθητές του πόσο δύσκολο είναι στη νέα γενιά εν γένει να περιοριστεί και να μείνει στο σπίτι.

«Πρέπει να εστιάσουμε στους νέους γιατί αυτοί θα αποτελέσουν τους ανθρώπους που θα μιλήσουν στο μέλλον σε μια αντίστοιχη πανδημία» είπε.

Τέλος, ο ηθοποιός άδραξε την ευκαιρία να εκφράσει τη βαθιά του εναντίωση ως προς τα ζώα που ζουν κλεισμένα στους ζωολογικούς κήπους, εξηγώντας πως η καραντίνα θα έπρεπε όλους να μας ευαισθητοποιήσει και να μας καταδείξει πόσο άσχημο είναι να ζει κανείς σε κελί.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.