Σάκης Τανιμανίδης για κορονοϊό: Η οδηγία που πήραμε είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί

featured image

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ακολουθούν την οδηγία του Υπουργείου Υγείας και μένουν σπίτι. Το ζευγάρι, είχε αποκαλύψει μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram πως είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Πλέον το ξεπέρασαν και έπειτα από τεστ που έκαναν βγήκαν και οι δυο αρνητικοί.

Ο παρουσιαστής, το βράδυ της Δευτέρας, μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο και περιέγραψε την κατάσταση την περίοδο που νοσούσε εκείνος και η Χριστίνα Μπόμπα και έστειλε και το δικό του θετικό μήνυμα.

«Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε και την επόμενη μέρα και να είναι το μήνυμα θετικό. Ήμασταν ασυμπτωματικοί για τουλάχιστον μία εβδομάδα, αφού περάσαμε μία εβδομάδα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα είχε διαγνωστεί θετική, εγώ μία μέρα μετά εμφάνισα τα ίδια συμπτώματα και πιο έντονα, οπότε οι ειδικοί μας είπαν ότι “και εσύ το έχεις”. Περάσαμε μία εβδομάδα όπου είχαμε πυρετό, πονοκέφαλο, βήχα. Μετά άρχισαν να φεύγουν τα συμπτώματα και να νιώθουμε καλύτερα, μετά νιώθαμε τελείως καλά και αφού πέρασε μία εβδομάδα μας είπαν οι γιατροί ότι μπορούμε να ξαναβγούμε έξω. Κάναμε το τεστ, βγήκαμε και οι δύο αρνητικοί και τώρα είμαστε μια χαρά» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.


Στη συνέχεια ανέφερε την οδηγία που τους δόθηκε: «Η οδηγία που πήραμε είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, “επειδή το περάσατε μη νομίζετε ότι μπορείτε να κινείστε έξω σαν να μην υπάρχει κίνδυνος”. Υπάρχει ο κίνδυνος αλλά κατά πάσα πιθανότητα εμείς είμαστε πιο προστατευμένοι».

Τέλος ο Σάκης Τανιμανίδης έστειλε το δικό του θετικό μήνυμα: «Ζούμε σήμερα μέσα στο σπίτι και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να το ευχαριστηθούμε. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεγράψουμε αυτούς τους μήνες από τη ζωή μας».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.