«Το αγόρι μου, το μανάρι μου»: Η παίκτρια του MasterChef που την έπεσε στον Ιωαννίδη και η αντίδραση του κριτή

featured image

Συνεχίζονται οι οντισιόν του MasterChef 4 και οι κριτές έχουν τα τυχερά τους, αφού δέχονται κολακευτικά λόγια και προτάσεις από τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες διεκδικούν μία ποδιά και την είσοδο τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οντισιόν του MasterChef 4: Η αδυναμία διαγωνιζόμενης στον Πάνο Ιωαννίδη

 

Αυτή τη φορά, η Έλενα Εσκενάζυ άναψε τα τηγάνια και ετοιμάστηκε να εντυπωσιάσει τους κριτές του MasterChef 4. Η διαγωνιζόμενη, βέβαια, αποκάλυψε την αδυναμία που έχει στον Πάνο Ιωαννίδη και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που θα τον έβλεπε από κοντά.

 

«Τους κριτές του λατρεύουμε, αλλά έναν αγαπάμε περισσότερο, τον Πάνο Ιωαννίδη. Είναι το αγόρι μου, μου αρέσει. Μόλις με δει θα… λιποθυμήσει, τέσσερις ώρες φτιαχνόμουν, για τον Πάνο, το μανάρι μου. Όταν τον αντικρίσω, θα πέσω λιπόθυμη», είπε η διαγωνιζόμενη του MasterChef 4.


 

Οντισιόν του MasterChef 4: Η Έλενα Εσκενάζυ δεν κατάφερε να τους πείσει για τις μαγειρικές της ικανότητες

 

Όταν η Έλενα βρέθηκε μπροστά στους κριτές του MasterChef 4 είπε: «Είστε τα αγόρια μου, αλλά έχω μια αδυναμία στον κύριο Ιωαννίδη, στο αγόρι μου!». Μάλιστα, ο σεφ την πλησίασε και την αγκάλιασε. Η Έλενα, μπορεί να είχε μπρίο, ωστόσο, το πιάτο της δεν άγγιξε τις απαιτήσεις των σεφ. «Δυστυχώς δεν είναι ένα πιάτο για την επόμενη φάση», της είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.