«Σχεδόν όλοι στο σπίτι είναι πανηλίθιοι»: Η Κατερίνα θύμωσε και έβρισε τους συμπαίκτες της στο MasterChef

featured image

Βγήκαν τα μαχαίρια στο MasterChef 4 με ορισμένους παίκτες να χαρακτηρίζουν άσχημα τους συμπαίκτες τους, μπροστά στις κάμερες, μέσα στο σπίτι.

Στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, οι παίκτες μαζεύτηκαν στο σαλόνι του σπιτιού και οι φαρμακερές ατάκες έδιναν και έπαιρναν.

 

Μαχαίρια στο MasterChef 4: Το υπονοούμενο του Ηρακλή

 

Μεταξύ άλλων, ο Ηρακλής Αποστολίδης αναφέρθηκε στην χρυσή κάρτα που κέρδισε η Κατερίνα Λένη, με την οποία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. «Να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά; Μη ξεχνάτε ότι η Κατερίνα έχει την κάρτα, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει και με ποιον από τους τρεις μπορεί να μίλησε χθες το βράδυ», είπε.

 


Μαχαίρια στο MasterChef 4: Oi άσχημοι χαρακτηρισμοί της Κατερίνας για τους συμπαίκτες της

 

Ωστόσο, τα όσα είπε μάλλον δεν άρεσαν στην Κατερίνα Λένη, καθώς σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε: «Γελάω, γελάω. Πρώτον για την ηλιθιότητα που υπάρχει μέσα σε αυτό το σπίτι, είναι πανηλίθιοι όλοι εδώ μέσα. Όχι όλοι, οι περισσότεροι. Και δεύτερον για το χαμηλό το επίπεδο, πολύ χαμηλό επίπεδο. Ακούστηκαν πολλά χθες το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς είναι πεσμένοι στα μάτια μου, να το πω κι αυτό, αλλά με όλο αυτό που γίνεται από πίσω πέφτουν ακόμα πιο πολύ».

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.