Ελ Αραμπί: Όνειρο οι Ολυμπιακοί Αγώνες

featured image

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τίμησε με την παρουσία του την ετήσια γιορτή αθλητισμού του Κατάρ και αναμφίβολα ήταν το πρόσωπο της εκδήλωσης και δήλωσε πως θα ήθελε να συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος φωτογραφήθηκε με όλους και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει Βόλεϊ και Μπάντμιντον.

Ο Ελ Αραμπί μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την αγάπη του για τον αθλητισμό, τα σπορ που προτιμά εκτός φυσικά του ποδοσφαίρου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο έμπειρος επιθετικός αναφερόμενος στην παρουσία του στην ετήσια γιορτή του Αθλητισμού του Κατάρ σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρέσβη του Κατάρ που με κάλε στην γιορτή του αθλητισμού. Αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική για τον κόσμο του Κατάρ. Είμαι χαρούμενος που βλέπω πολύ κόσμο, που ήρθαν εδώ να τιμήσουν αυτή την ημέρα».


Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό όταν ο κόσμος του αθλητισμού έρχεται κοντά και μπορεί να βοηθήσει. Εμένα μου αρέσουν όλα τα αθλήματα. Ανήκω στον Ολυμπιακό, σε μία ομάδα που κάνει πολύ υψηλό πρωταθλητισμό. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ και συζητάμε για αλλά αθλήματα και γνωρίζω νέους αθλητές. Αυτή είναι η έννοια του αθλητισμού».

Αν και παρακολουθεί γενικότερα πολλά αθλήματα ο επιθετικός του Ολυμπιακού ξεχωρίζει το μπάσκετ και το τένις: «Αγαπώ όλα τα αθλήματα μπορώ να το δω, αλλά προτιμώ το μπάσκετ και το τένις».

Τέλος ο Ελ Αραμπί αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα τη χώρα που «γέννησε» τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.
«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι όνειρο για κάθε αθλητή. Τους παρακολουθώ κάθε φορά, μου αρέσει η ιδέα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη χώρα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να συμμετέχω σε μια τέτοια γιορτή».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.