Αντώνης Λουδάρος για την Έρρικα Μπρόγιερ – «Νομίζω ότι ακούω τη φωνή της»

featured image

Ο Αντώνης Λουδάρος συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Dot του ΣΚΑΪ. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνέχιση της παράστασης “Η Παριζιάνα” στο θέατρο Broadway σε συνδυασμό με την φυγή της Έρρικας Μπρόγιερ από τη ζωή μέσα σε μικρό διάστημα.

«Δύσκολο πολύ, περίεργο, δεν μου έχει ξανατύχει σε παράσταση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λουδάρος για τον απρόσμενο θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ, προσθέτοντας πως «παρ’ όλα αυτά ήρθε μια μέρα στο θέατρο και μου λέει πως δεν είναι πολύ καλά και μάλλον είχε γαστρεντερίτιδα. Πράγματι, η γυναίκα μάς έδωσε όλα τα συμπτώματα μιας γαστρεντερίτιδας. Την επόμενη ημέρα τηλεφωνεί και μας λέει πως είναι πολύ άσχημα. Είναι ραγδαίο αυτό και πρέπει να μείνω σπίτι» μας είπε. «Οπότε εμείς κάναμε μια εσωτερική αντικατάσταση για να μπορέσουμε να κάνουμε την παράσταση».


«Περνάνε δυο τρεις μέρες, έρχεται στο θέατρο και σχεδόν λιποθύμησε απ’ έξω. Την διώχνουν και πάλι και ειδοποιούν την Σάντρα πως δεν είναι καλά. Η Σάντρα, έτσι, αποφάσισε να πάρει τους γιατρούς και να αρχίσουν πολλές εξετάσεις γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή γνώριζε για γαστρεντερίτιδα. Μέσα σε 22 μέρες έφυγε από τη στιγμή που άρχισε να έχει συμπτώματα» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης.

«Καμιά φορά, ακόμα και σήμερα που μιλάμε, τη στιγμή που έβγαινε στη σκηνή και ακούω την ατάκα της, καμιά φορά νομίζω ότι ακούω τη φωνή της» κατέληξε ο Αντώνης Λουδάρος.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.