ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Περισσότεροι από 500 αστυνομικοί στην Τούμπα

featured image

Για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στο κυριακάτικο ντέρμπι μίλησε ο διευθυντής της Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης.

Το ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό πλησιάζει και ήδη έγινε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ενώ οι ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν ότι -όπως και πέρυσι- θα τοποθετήσουν προστατευτικό δίχτυ περιμετρικά σε όλες τις θύρες.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι και τα μέτρα ασφαλείας, λοιπόν, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm 103,6 ο ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης, διευθυντής της Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για… αρκετές εκατοντάδες αστυνομικούς.


«Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης θα είναι ιδιαίτερη ενισχυμένη έτσι ώστε να μην παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα και να εξασφαλίσουμε ότι ο αγώνας θα παιχθεί μόνο μέσα στο γήπεδο και όχι έξω», είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Είναι γεγονός πως υπάρχει μία μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Τα μέτρα είναι αυξημένα όπως οφείλουμε σε κάθε κρίσιμο ντέρμπι μεγάλου επιπέδου. Και από τις όμορες περιοχές έχουμε ζητήσει να έρθουν διμοιρίες για ενίσχυση. Υπολογίζω ότι πάνω από 500 αστυνομικοί θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Θα είναι τρεις Εισαγγελείς μαζί μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν στο έργο μας τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εξωτερικά, σε περίπτωση που ζητήσουμε κάποια νομική βοήθεια να μας την παρέχουν».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.