Μετά τις 2:00 το τσιγάρακι πάει... σύννεφο: «Ε, εντάξει μία παρέα είμαστε όλοι» (vid)

featured image

Βίντεο δείχνει πως ο αντικαπνιστικός μετά τις 2:00 δεν τηρείται και καταγράφει μυθικούς διαλόγους καπνιστών και αντικαπνιστών.

Μπορεί ακόμα να μην έχει βρεθεί… παραθυράκι, προκειμένου τα μαγαζιά να επιτρέπουν στους πελάτες τους να καπνίζουν νόμιμα, ωστόσο κάποιοι έχουν βρει τρόπο.

Περιμένουν να περάσει η ώρα, να φτάσει 2:00 με 3:00 τα ξημερώματα και τότε κάνουν τα στραβά… μάτια.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Κάτι που μπορεί να δείτε από το video που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το οποίο επισκέφτηκε κάποια νυχτερινά καταστήματα σε περιοχές της Αθήνας αυτές τις ώρες.


Μάλιστα συνομίλησε με κάποιους από τους θαμώνες, με αποτέλεσμα να ακουστούν ατάκες, όπως: «Έτσι με την μουσικούλα και το κρασάκι το τραβάει».

Σε έναν άλλον όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Γιατί να μην καπνίσουμε;», ενώ όταν του επισημάνθηκε ο νόμος που έχει ψηφιστεί, χαλαρά και χωρίς να τρέχει τίποτα, είπε: «Ε εντάξει, εδώ μια παρέα είμαστε όλοι».

Μπροστά στην κάμερα πάντως υπήρξε και ένας διάλογος μεταξύ καπνιστών και αντικαπνιστών σε ένα μαγαζί…

-Εμάς πρέπει να μας σέβεστε που δεν καπνίζουμε. -Ε εντάξει και εγώ δεν καπνίζω, αλλά υπάρχει τόσος κόσμος. -Ε πως δεν γίνεται… -Όταν έρθει ο άλλος να διασκεδάσει θέλει να καπνίσει. Και το τσιγαράκι και το… υπόλοιπό του.

Δείτε το ρεπορτάζ στο 34:54 του παρακάτω video…

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.