Η «Θύρα 13» ανακοίνωσε ότι θα απέχει από τον τελικό του λιγκ καπ στο βόλεϊ με τον Ολυμπιακό

featured image

Επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εξαπέλυσε η «Θύρα 13», ανακοινώνοντας παράλληλα αποχή από τον τελικό του Λιγκ Καπ βόλεϊ με τον Ολυμπιακό.

Ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού του Λιγκ Καπ απέναντι στον Ολυμπιακό, αποτέλεσε την αφορμή προκειμένου η «Θύρα 13» να ανακοινώσει την αποχή της από το κλειστό του Αγίου Θωμά.

Μεταξύ άλλων σύνδεσμοι οργανωμένων του Παναθηναϊκού που υπογράφουν την ανακοίνωση αναφέρουν ότι:

«Κάποτε ανησυχούσαμε για τις σκέψεις σου, μετά απορούσαμε για τις επιλογές σου, μέχρι πού εκνευριστήκαμε και αηδιάσαμε με τα ποσταρίσματά σου, τα οποία δείχνουν και το ποιόν σου.

Δεν θέλουμε να αναλωθούμε σε όλα αυτά, το έχουμε κάνει εξάλλου κατά καιρούς.

Πλέον θα σε αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.

Με χιούμορ θα δούμε και την κίνηση σου να κλείσεις τους συνδέσμους του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα!

Πρακτικές από άλλες εποχές και έργα πού είχαν ξεκινήσει ΔΥΝΑΣΤΕΣ του συλλόγου. Από το 1966 γεννάμε ιδεολογίες και ξυπνάμε συνειδήσεις!


Με χιούμορ βέβαια θα αντιμετωπίσουμε και την λογική σου να βγάλεις τα εισιτήρια του τελικού στο Viva.

Με 1.000 συνδεσμιακά μέλη και δικαιούχους εισιτηρίων σε ένα άθλημα πού το έχουμε στηρίξει χρόνια όπως κι φέτος με την παρουσία μας, θα μας βάλεις να δώσουμε μέχρι και πανελλήνιες για το ποιος θα καταφέρει να μπει στο γήπεδο.

Καταφέραμε να προμηθευτούμε ελάχιστα εισιτήρια μέχρι τις 17:04 πού με απορία είδαμε να εξαντλούνται».

Και συμπλήρωσαν σε άλλο σημείο: «Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι την Τετάρτη δε θα παρευρεθούμε στο κλειστό του Άγιου Θωμά ζητώντας παράλληλα ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την ομάδα Βόλλευ και ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον ΠΑΥΛΟ και ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Είναι προφανές Δημήτρη ότι δε μας θες πλέον σε κανένα τμήμα του Παναθηναϊκού. Μετά τις προσπάθειες πού κάνεις να κλείσεις και τους 55 συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 13 σε Αθήνα και Επαρχία θυμίζοντας άλλες εποχές διοικήσεων πού σιχαινόμαστε τώρα προσπαθείς να μας αποκλείσεις και από τα γήπεδα του ερασιτέχνη. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά πράγματα από σένα για το καλό του Παναθηναϊκού μας, η ανοχή μας όμως δε σημαίνει ξεπούλημα της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ μας. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ πού δε σέβεσαι».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.