Πρώην βοηθός του Ντε Νίρο: «Μου ζητούσε να του ξύνω την πλάτη και να του κουμπώνω τα κουμπιά» (vid)

featured image

Η βοηθός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλάει για απαράδεκτη συμπεριφορά του ηθοποιού προς εκείνη επειδή ήταν γυναίκα.

Ο Robert De Niro ισχυρίζεται ότι ο πρώην βοηθός του απείλησε να γράψει απομνημονεύματα που θα περιείχαν προσωπικές πληροφορίες γι ‘αυτόν αν δεν ανταποκρινόταν σε «ορισμένες απαιτήσεις» της.

Αυτό αναφέρουν τα έγγραφα δικαστηρίου στην αγωγή ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του, από την πρώην βοηθό του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η Graham Chase Robinson θέλει αποζημίωση ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων από τον χολιγουντιανό αστέρα που υποστηρίζει ότι την υποτιμούσε λόγω του φύλου της και της φερόταν άσχημα.

Έγινε η προσωπική βοηθός του De Niro στο Canal Productions το 2008 και γρήγορα αναβαθμίστηκε στην θέση της αντιπροέδρου παραγωγής και χρηματοδότησης.

Όμως η πρώην βοηθός του ισχυρίζεται στην αγωγή της ότι η συνεργασία με τον De Niro έγινε τόσο κακή, που δεν είχε άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψει την εταιρεία νωρίτερα από έναν χρόνο.

Όπως λέει εκείνη, της μιλούσε άσχημα και έκανε σεξιστικά σχόλια.


Μάλιστα σε ένα φωνητικό μήνυμα το 2012 ακούγεται ο Ντε Νίρο να φωνάζει: «πώς τολμάς να μη με σέβεσαι» και να απειλεί: «είσαι γ@@@@@@@ ιστορία».

 

«Ήταν ένα σύνηθες περιστατικό για τον κ. Ντε Νίρο, όταν ήταν σε κατάσταση μέθης», δήλωσε η δικηγόρος της Ρόμπινσον,  Αλεξάντρα Χάρβιν στο Fox Business.

Η Χάρβιν υποστήριξε επίσης ότι η πελάτης της «κλήθηκε να κάνει πράγματα που οι άνδρες συνάδελφοί της δεν έκαναν ποτέ, όπως το να ξύσει την πλάτη του κ. Ντε Νίρο, να κουμπώσει τα κουμπιά του και να δέσει τις γραβάτες του», όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Το όλο εργασιακό περιβάλλον ήταν απαράδεκτο», πρόσθεσε.

Οι εκπρόσωποι του De Niro δήλωσαν στο Fox News ότι «οι ισχυρισμοί της Robinson είναι πέρα για πέρα ​​παράλογοι».

Ο ίδιος ο Ντε Νίρο έχει ήδη ασκήσει δικαστική αγωγή εναντίον της Ρόμπινσον επειδή -σύμφωνα με τον ίδιο- καθόταν για τέσσερις ολόκληρες μέρες και έβλεπε Netflix ενώ κανονικά θα έπρεπε να εργάζεται.

Η εταιρεία παραγωγής του De Niro ανακοίνωσε ότι μήνυσε την Robinson και ζητάει αποζημίωση 3 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την αγωγή που υπεβλήθη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν τον Αύγουστο.

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.