Ανακοίνωση της ΚΕΔ για το VAR στη Λαμία: Έγινε κανονικά έλεγχος στο γκολ του ΠΑΟΚ

featured image

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τοποθετήθηκε για το θέμα που προέκυψε με το πρόβλημα που υπήρξε με το VAR στο Λαμία – ΠΑΟΚ.

Στον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 33ο λεπτό με τον Μάτος, σε μια φάση που χρειάστηκε να γίνει έλεγχος μέσω VAR για πιθανό οφσάιντ. Παράβαση, τελικά, δεν υπήρχε, αλλά το θέμα είναι ότι την ώρα που έπρεπε να γίνει ο έλεγχος υπήρξε πρόβλημα με το VAR που κόλλησε.

Το γκολ τελικά μέτρησε κανονικά και ο 4ος διαιτητής είπε ότι κατακυρώθηκε επειδή έγινε κανονικά ο έλεγχος, παρά το πρόβλημα που υπήρξε προς στιγμήν, με την ΚΕΔ να τοποθετείται μέσω σχετικής ανακοίνωσης.


«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο έλεγχος VAR στον αγώνα Λαμίας -ΠΑΟΚ και μετά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε κανονικά και με βάση το πρωτόκολλο χρήσης του συστήματος.

Δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση πριν την επίτευξή του. Η προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τηλεοπτική εικόνα της ζωντανής μετάδοσης».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.