Συνεργάτες Αντώνη Σαμαρά: «Ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν»

featured image

«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Νωρίτερα, πηγές είχαν αναφέρει ότι το Μέγαρο Μαξίμου κρίνει ικανοποιητικές τις εξηγήσεις που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την απουσία του από τη σημερινή ψηφοφορία επί της τροπολογίας που δεν υποβιβάζει σε υποδεέστερη κατηγορία την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.


Ο πρωθυπουργός είχε θέσει από το πρωί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας αναφορικά με την συγκεκριμένη τροπολογία, με την απειλή μάλιστα διαγραφής για όποιον την καταψήφιζε ή απουσίαζε από την διαδικασία.

Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν παρών ο κ. Σαμαράς στην Ολομέλεια, υπήρξε μία αρχική «παγωμάρα» και όλοι αναρωτιόνταν με ποιον τρόπο θα κινηθεί ο κ. Μητσοτάκης.

Προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις ο ίδιος ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με το Μέγαρο Μαξίμου (πληροφορίες αναφέρουν ότι μίλησε και με τον Πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι) και του εξήγησε τους λόγους της απουσίας του, οι οποίοι και έγιναν τελικώς δεκτοί.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.