Γαρμπή - Σχοινάς: Οι διάλογοι με τους ληστές και καταθέσεις για τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια τους

featured image

Ληστεία στο σπίτι Γαρμπή – Σχοινά: Τρομακτικές στιγμές έζησαν οι Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Αυτό, διότι πραγματοποιήθηκε ένοπλη ληστεία στο σπίτι τους. Οι δυο τους απειλήθηκαν με όπλο και έτσι υπέδειξαν στους ληστές τον τρόπο για να τους αποσπάσουν χρήματα και πολύτιμα κοσμήματα. Έπειτα, οι ληστές έφυγαν και οι τραγουδιστές κατέθεσαν στην αστυνομία τα όσα συνέβησαν.

Ληστεία στο σπίτι Γαρμπή – Σχοινά: Οι καταθέσεις των τραγουδιστών και οι διάλογοι με τους λιστές

Διονύσης Σχοινάς: «Άκουσα θόρυβο από το σαλόνι και κατάλαβα ότι είχε επιστρέψει η Καίτη. Σηκώθηκα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα άτομο με όπλο να με σημαδεύει. Με οδήγησε στο σαλόνι. Εκεί βρίσκονταν και οι υπόλοιποι, μαζί με τη σύζυγό μου. Με έδεσαν κι εμένα και στη συνέχεια με απείλησαν λέγοντάς μου «θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι, αν δεν μας πεις που είναι το χρηματοκιβώτιο». Τους αποκάλυψα που βρίσκεται, το άνοιξα και οι δράστες πήραν από μέσα χρήματα και κοσμήματα κι έφυγαν από το σπίτι».


Καίτη Γαρμπή: «Είχα σταματήσει το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα και περίμενα να ανοίξει. Εμφανίστηκαν μπροστά μου τέσσερα άτομα με κουκούλες. Οι δυο με απείλησαν με όπλο και μου ζήτησαν να κατέβω από το αμάξι. Το έκανα, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είδα φοβηθεί. Στη συνέχεια, με υποχρέωσαν να τους οδηγήσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως κι έκανα. Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι κι εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν κι εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη, υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έχουμε χρήματα».

Ληστεία στο σπίτι Γαρμπή – Σχοινά: Βίντεο με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.