Ο ξεχασμένος αρραβώνας του Απόστολου Γκλέτσου με την Γωγώ Μαστροκώστα

featured image

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι από τους πλέον γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής showbiz και από το πλευρό του έχουν περάσει κάποιες από τις πιο ωραίες κι εντυπωσιακές κυρίες της. Και μάλλον δεν θα ήταν υπερβολή, αν θα λέγαμε πως την τύχη του θα την είχαν ζηλέψει πολλοί άνδρες, αφού κυρίως τα πρώτα χρόνια της καριέρας του (τότε που είχε μεγάλο σουξέ και πέραση) ερωτεύτηκε και τον ερωτεύτηκαν δυναμικές γυναίκες.

Άλλωστε, οι έρωτες του Γκλέτσου, για εκείνους που θυμούνται, για πολύ καιρό πρωταγωνιστούσαν στα εξώφυλλα των περιοδικών της εποχής. Ένας από αυτούς ήταν και με τη Γωγώ Μαστροκώστα. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ο ηθοποιός έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την Άννα Βίσση, ο οποίος, όμως, έληξε άδοξα. Και τότε ήταν που μπήκε στη ζωή του το απόλυτο θηλυκό – για πολλούς – η Γωγώ Μαστροκώστα.


Η εκρηκτική – τότε – γυμνάστρια ήταν το sex symbol της εποχής και όταν έγινε γνωστό πως διαδέχτηκε τη Βίσση στην καρδιά του Γκλέτσου, πολλοί ζήλεψαν την τύχη του ηθοποιού. Η σχέση τους απασχόλησε, όπως ήταν αναμενόμενο, τον Τύπο της εποχής και ουκ ολίγες φορές έγιναν εξώφυλλο.

Ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος και σύντομα κατέληξε σε αρραβώνα. Ωστόσο, αποδείχθηκε πως δεν ήταν και τόσο δυνατός, αφού αν κι έφτασαν κοντά, ποτέ δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο χωρισμός τους απασχόλησε για ένα διάστημα τα κουτσομπολίστικα κυρίως περιοδικά, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, ο αρραβώνας εκείνος έχει πια ξεχαστεί.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.