Άντζυ Σαμίου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας

featured image

Η Άντζυ Σαμίου ποτέ δεν έκρυψε τις πολιτικές της πεποιθήσεις και περισσότερο τη συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε, στο παρελθόν αρκετές φορές με μηνύματά της στα social media εξέφρασε την υποστήριξη της στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και το ίδιο έκανε και τώρα με αφορμή τον εσωκομματικό διάλογο που έχει ξεκινήσει στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου του κόμματος και τις πληροφορίες πως υπάρχει κείμενο των «53+», στο οποίο εκφράζονται διαφωνίες.

Η Σαμίου, λοιπόν, έγραψε στο Twitter: «με κάθε σεβασμό, οι 53+ να μην ξεχνούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Κι εμείς για αυτόν είμαστε εκεί και για όσα πρεσβεύει!», παίρνοντας πολλά likes από τους followers της.

Με κάθε σεβασμό, οι 53+ να μην ξεχνούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Κι εμείς για αυτόν είμαστε εκεί και για όσα πρεσβεύει!

— Angie Samiou (@AngieSamiou) January 23, 2020


Πάντως, σε κείμενο των 53+ με τίτλο «Η… “βόμβα”, τα ανοιχτά ή κλειστά παράθυρα και εμείς» που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα τους commonality.gr αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Και τώρα εμείς οι 53+ κάτι πρέπει να πούμε, αφού μας έπιασαν στα… πράσα. Ας πούμε λοιπόν:

Δεν υπάρχει κείμενο -απόφαση των 53+. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το ιδεολογικό μας ρεύμα όταν έχει κάτι να πει το λέει ανοιχτά και δημόσια. Δεν το κρύβουμε ούτε λειτουργούμε υπόγεια. Άρα, αφού δεν υπάρχει κείμενο – απόφαση δεν συλλέγουμε υπογραφές και μάλιστα για ένα θέμα, που έχει λήξει στο κόμμα μας ομόφωνα, καθώς το συνέδριο πράγματι, αγαπητέ μας αρθρογράφε (ξέρουμε στεναχωριέσαι) θα είναι το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Και θα είναι ένα ανοιχτό συνέδριο με τα χιλιάδες νέα μέλη, που έρχονται ως νυν και όχι ως πρώην, να συμμετέχουν ουσιαστικά και ισότιμα. Και το γεγονός αυτό είναι σημαντικό και ελπιδοφόρο και έχουμε κάθε λόγο να το ενθαρρύνουμε».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.