Το ακριβότερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα θυμίζει αρχαίο ανάκτορο και δεν βρίσκεται στη Μύκονο, ούτε στη Σαντορίνη

featured image

Πολυτελές ξενοδοχείο της Ελλάδας – Χρήσιμες πληροφορίες: Το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Ελλάδας δεν είναι κτισμένο, ούτε στη Μύκονο, αλλά ούτε και στο νησί της Σαντορίνης. Η πολυτέλεια αποτελεί το βασικό του στοιχείο. Το ίδιο ισχύει και για την τιμή του ενοικίου του. Αυτό, διότι κυμαίνεται από 1.400 ευρώ έως και 1.900 ευρώ. Δηλαδή, συγκαταλέγεται στα ακριβότερα ξενοδοχείο της Ευρώπης, όντας το πρώτη στη σχετική λίστα. Από εκεί και πέρα, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στο Κρανίδι.

Πολυτελές ξενοδοχείο της Ελλάδας – Χρήσιμες πληροφορίες Όλα όσα πρέπει να ξέρετε:

Ονομάζεται Amanzoe (από την σανσκριτική λέξη “aman” που σημαίνει “ειρηνικό” και την ελληνική λέξη “ζωή”). Φυσικά, θυμίζει αρχαιοελληνικό ανάκτορο.

Βρίσκεται κτισμένο στην κορυφή ενός λόφου με συγκλονιστική θέα. Ανάμεσα σε συστάδες ελαιόδεντρων και σε μικρή απόσταση από το Πόρτο Χέλι, στην Ερμιονίδα, στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου.

Σχεδιασμένο από το φημισμένο αρχιτέκτονα Ed Tuttle, στο ξενοδοχείο διακρίνονται μια μεγαλειώδη μαρμάρινη είσοδος, γύρω από την οποία είναι συγκεντρωμένα τα κεντρικά κτίρια -θυμίζοντας την αρχαία ελληνική αγορά- ενώ στο κέντρο η πισίνα ανάκλασης με μαγευτική θέα στη θάλασσα, σηματοδοτεί την “καρδιά” του και είναι ο κεντρικός άξονας γύρω από τον οποίο αναπτύσσεται.

Aποτελείται από 38 σουίτες, η κάθε μία από τις οποίες είναι 100 τετραγωνικά ενώ τα υλικά που είναι φτιαγμένες είναι μάρμαρο, πέτρα και ξύλο.


Μέσα έχουν τζάκι, καθιστικό, μπάνιο και δύο dressing areas. Βρίσκονται σε διάφορα επίπεδα γύρω από τα κεντρικά κτίρια. Η βεράντα είναι επίσης 100 τετραγωνικών και η θέα που έχεις από κει είναι ονειρεμένη.

Διαθέτει επίσης beach club, το οποίο βρίσκεται λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο σε μία πανέμορφη και απομονωμένη παραλία και διαθέτει 4 day rooms/cabanas, εστιατόρια, γυμναστήριο, αίθουσα pilates και yoga, γήπεδα τένις, ενώ το Aman Spa με 8 δίκλινες καμπίνες spa, είναι το μεγαλύτερο της αλυσίδας των Amanresorts.

Στα 2 μόλις χρόνια λειτουργίας του έχει αποσπάσει ήδη εξαιρετικές κριτικές από τα διεθνή μέσα, ειδικούς και επισκέπτες με αποτέλεσμα να θεωρείται σήμερα, ίσως το καλύτερο resort στη Μεσόγειο.

Πολυτελές ξενοδοχείο της Ελλάδας – Χρήσιμες πληροφορίες: Κι άλλες φωτογραφίες, καθώς και βίντεο από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Ελλάδας

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.