Μεϊκόπουλος: Εγκλωβίστηκα στην κίνηση, επιχείρησα να φτάσω με τα πόδια στη Βουλή

featured image

Καθυστερημένα έφτασε στη Βουλή, όπου διεξαγόταν η ψηφοφορία της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Απέδωσε την καθυστερημένη άφιξή του -και τελικώς την απουσία του- στο κυκλοφοριακό χάος στην κορυφή της Συγγρού, εξαλείφοντας οποιαδήποτε άλλη πολιτική ερμηνεία για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ψηφίσει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6 ο κ. Μεϊκόπουλος είπε ότι εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό του στην κίνηση της Συγγρού και επιχείρησε να φτάσει με τα πόδια, τρέχοντας στη Βουλή.


«Για ένα λεπτό έχασα την ψηφοφορία, ελπίζω το προεδρείο να δει το θέμα και να καταμετρηθεί η ψήφος μου» είπε ο βουλευτής, δίδοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην κ.Σακελλαροπούλου.

«Ήταν μία ανθρώπινη στιγμή, τι να κάνω» αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊκόπουλος, που λίγο νωρίτερα είχε θεαθεί να εξηγεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα τους λόγους της καθυστέρησης.

Άτυχος ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Μανωλάκος, καθώς χάλασε το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να φτάσει στη Βουλή και να απουσιάζει από την ψηφοφορία. «Έρχεται εναλλακτικά» είπε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.