Γιάννης Σπαλιάρας: Το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε σε νοσοκομείο του Ιράν

featured image

Στο Ιράν, βρίσκεται ο Γιάννης Σπαλιάρας το τελευταίο διάστημα, καθώς θα πάρει μέρος σε μία σειρά ιρανικής παραγωγής. Ωστόσο, το μοντέλο και ηθοποιός αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του, που τον έστειλε στο νοσκομείο.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην εκπομπή, «Μαζί σου το σαββατοκύριακο» για την περιπέτεια της υγείας του, που τον έχει αναγκάσει να παραμένει κλινήρης.

 

View this post on Instagram

 

Meet the talented actress Goli !!!!❤️❤️❤️

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on Jan 23, 2020 at 9:06am PST


«Κάποιος ιός είναι με πυρετό, αδυναμία και ζαλάδα. Έχω πάρει αρκετά φάρμακα, είμαι ήδη καλύτερα. Δεν ξέρω πώς αρρώστησα. Εντάξει, έρχομαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, είμαι πολύ κοινωνικός γενικά, δίνω χέρι σε ανθρώπους, μαϊμούδες, άλογα. Βρίσκομαι στο Qeshm Island, είναι ένα νησάκι στον περσικό κόλπο, είναι συνέχεια καλοκαίρι εδώ. Όταν φύγαμε από την Τεχεράνη χιόνιζε και ήρθαμε εδώ και είναι περίπου 25 βαθμοί», δήλωσε αρχικά.

 

View this post on Instagram

 

First contact with my partner Siyavash ,never riden such a massive horse before..I was in total awe…life needs no filter … #actorslife #tvseries #filmphotography #iran #greekpower #greekarmy

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on Jan 19, 2020 at 8:15am PST

Για να προσθέσει: «Τώρα, από -5 στους 25 είναι σοκ, γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε έτσι τόσο μεγάλη απόκλιση και σε πολλές άλλες χώρες».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.