Φως στο τούνελ: Το απειλητικό μήνυμα κατά της Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής και η αποστομωτική της απάντηση

featured image

Απειλή σε Αγγελική Νικολούλη – Χρήσιμες πληροφορίες: Η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε ένα απειλητικό σημείωμα. Αυτό, έλαβε χώρα on air. Δηλαδή, στη ζωντανή εκπομπή «Φως στο τούνελ», η οποία έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (σ.σ. 24 Ιανουαρίου του 2020).

Απειλή σε Αγγελική Νικολούλη – Χρήσιμες πληροφορίες: Η απάντηση της γνωστής παρουσιάστριας στην απειλή, που δέχθηκε on air

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ένας συνεργάτης της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha ενημέρωσε πως η εκπομπή «Φως στο τούνελ» δέχθηκε ένα απειλητικό μήνυμα. Αυτό, έγινε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της. Συγκεκριμένα, ανέφερε ο συνεργάτης της «Είχαμε καιρό να λάβουμε ένα τέτοιου είδους μήνυμα, θέλω να το δεις. Είναι απειλητικό, βέβαια, διάβασε και συ τι μας μεταφέρουν».

Η Αγγελική ξαφνιάστηκε αρχικά. Στη συνέχεια πήγε για να διαβάσει το μήνυμα και αναρωτήθηκε αμέσως προς την κάμερα «Να το σχολιάσω;». Μάλιστα, πρόσθεσε «Και από τον χώρο που προέρχεται; Εντάξει… Οκ… Φιλάκια». Επίσης, κατέληξε, αναφέροντας «Θα ‘χω πρόβλημα εγώ; Διπλά φιλάκια! Και τώρα διαλειμματάκι για να μην το ανοίξω».


Απειλή σε Αγγελική Νικολούλη – Χρήσιμες πληροφορίες: Στιγμιότυπο από την εκπομπή, που δέχθηκε απειλές η Ελληνίδα παρουσιάστρια

Απειλή σε Αγγελική Νικολούλη – Χρήσιμες πληροφορίες: Απόσπασμα βίντεο με την απειλή που δέχθηκε στον αέρα, η δημοσιογράφος της εκπομπής «Φως στο τούνελ»

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.