Ελένη Μενεγάκη: Ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες της στην μεσημεριανή ζώνη του Alpha

featured image

Ελένη Μενεγάκη: Η γνωστή παρουσιάστρια σταμάτησε τη συνεργασία της με το κανάλι του «Alpha». Η Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν είναι βέβαιο που θα συνεχίσει την καριέρα της. Το σίγουρο είναι, όμως, πως δεν θα συνεχίσει στον «Alpha», χωρίς μάλιστα να έχει μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με το κανάλι.

Ελένη Μενεγάκη: Τα τρία πιθανά ονόματα που θα αντικαταστήσουν τη γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια


Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι ετοιμάζεται ήδη να περάσει στη μετά – Μενεγάκη εποχή. Αυτό, διότι ψάχνεται διάδοχη κατάσταση στην πρωινή ζώνη. Όσον αφορά τα σενάρια της διαδοχής της Ελένης Μενεγάκης, είναι τρία. Το πρώτο όνομα πουυ κουβεντιάζεται πολύ είναι εκείνο της Κατερίνας Καινούριου. Η ίδια φέρνει μεγάλη τηλεθέαση στο Open. Όμως, η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ακόμη μακριά από το να γίνει κάποια κρούση.

Το δεύτερο κατά σειρά όνομα, είναι εκείνο της Ελεονώρας Μελέτη. Η επίσης γνωστή παρουσιάστρια είχε αναλάβει κάποτε, τη διάδοχη κατάσταση της Ελένης Μενεγάκη στον «Πρωινό καφέ». Μάλιστα, η Ελεονώρα που τη διαδέχθηκε στον ΑΝΤ1 το 2005 για χρονικό διάστημα τριών χρόνων, ίσως να είναι και η αντικαταστάτριά της στο κανάλι του «Alpha».

Το τρίτο κατά σειρά όνομα που ενδέχεται να αντικαταστήσει την Ελένη είναι εκείνο του Φώτη Σεργουλόπουλο. Αυτό, που μπορεί να γίνει, είναι ένα μεσημεριανό μαγκαζίνο με συμπαρουσιάστρια.

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.