Εξελίξεις στην εξαφάνιση της 7χρονης στο Παγκράτι: Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» μπήκε στο σπίτι του πατέρα

featured image

Υπόθεση Βαλεντίν – Χρήσιμες πληροφορίες: Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της τηλεόρασης του «Alpha» συγκέντρωσε για ένα ακόμη βράδυ Παρασκευής (σ.σ. 24 Ιανουαρίου του 2019) το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο πατέρας της Βαλεντίν Αμπελκά, η οποία εξαφανίστηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 2019, απάντησε σε μία σειρά από ερωτήματα. Αναλυτικότερα, όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη:

Υπόθεση Βαλεντίν – Χρήσιμες πληροφορίες: Επεκτάθηκαν στο εξωτερικό, οι έρευνες

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή οδήγησε τις έρευνες και εκτός Ελλάδας. Συγκεκριμένα, στη Γαλλία. Ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι και να ζούσε μια άνετη ζωή. Το «Τούνελ» κατακλύστηκε από εικόνες και μηνύματα. Αυτά, τα έστελναν οι τηλεθεατές, μετά από δική τους έρευνα στον κυβερνοχώρο. Ο πατέρας φέρεται να έχει μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανίζεται και μια γυναίκα με το παιδί του.

Η Αγγελική Νικολούλη ερευνώντας και το ενδεχόμενο η μικρή να έχει βγει εκτός Ελλάδας, απηύθυνε έκκληση σε τηλεθεατές που εργάζονται ή βρίσκονταν εκείνες τις ημέρες της εξαφάνισης στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας, να βοηθήσουν. Πληροφορίες που έφτασαν από το λιμάνι, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία της Ηγουμενίτσας, κρίνονται σοβαρές και θα ερευνηθούν από τις Αρχές.


Υπόθεση Βαλεντίν – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι δήλωσε ο πατέρας της Βαλεντίν για το αν έφυγε κάποιος με βαλίτσα από το διαμέρισμά του

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μια γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μια βαλίτσα».

Υπόθεση Βαλεντίν – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι ανέφερε ο πατέρας της Βαλεντίν για το γεγονός πως δεν ήταν «παρών» στο σχολείο της, μέρες πριν την εξαφάνισή της

«Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό».

Υπόθεση Βαλεντίν – Χρήσιμες πληροφορίες: Πατέρας της Βαλεντίν στην κάμερα «Από εδώ χάθηκε, το παιδί μου»

Υπόθεση Βαλεντίν – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι αναφέρουν, οι γείτονες της Βαλεντίν από το Παγκράτι

Γείτονες μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για τη μικρή Βαλεντίν και υποστηρίζουν πως την έβλεπαν και μόνη της στο σούπερ μάρκετ. Ένας κάτοικος διπλανής πολυκατοικίας έβλεπε διαφορετικά πρόσωπα να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι της μικρής κρατώντας βαλίτσες. Η αστυνομία ερεύνησε τη γειτονιά μήπως κάποιοι είδαν κάτι σχετικό με το παιδί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.