Γιάννης Σπαλιάρας: Μήνυση για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες - Τι λέει ο δημοσιογράφος που του πήρε συνέντευξη

featured image

Δήλωση Γιάννη Σπαλιάρα: Η περιβόητη δήλωση του για τις 4.000 γυναίκες είναι πιθανό να οδηγήσει σε δικαστική διαμάχη μεταξύ του ίδιου και του δημοσιογράφου.

Έχουν περάσει περιπου 5 χρόνια πλέον από την συνέντευξη που έδωσε εκείνος τον Ιούνιο του 2015. Παρόλα αυτα ομως ακόμα τον κυνηγάει.

Δήλωση Γιάννη Σπαλιάρα: Τα λόγια του δημοσιογράφου

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς, μετά τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή του Star «Στην φωλιά των Κου Κου»…

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας σκέφτεται να κινηθει νομικά εναντίον του. Επειδή σε πρόσφατη ανάρτηση του στο Instagram επανέλαβε πως την δήλωση την είχε κάνει μετά από πίεση τριών ωρών…

«Τον Ιούλιο του 2015 συναντηθήκαμε με τον κύριο Σπαλιάρα προκειμένου να του κάνω τη συνέντευξη τότε για το ΕΓΩ WEEKLY, στο οποίο ήμουν αρχισυντάκτης. Κάναμε λοιπόν μία συνέντευξη η οποία δεν ήταν μόνο προσωπική αλλά και επαγγελματική, ήταν μία συνέντευξη εφόλης της ύλης.


Βγήκε στην εκπομπή Το Πρωινό και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πιέστηκε πάρα πολύ προκειμένου να κάνει αυτή τη δήλωση. Ότι επί τρεις ώρες εγώ τον πίεσα δηλαδή προκειμένου να βγει αυτός ο τίτλος. Ότι, ότι “για να με ξεφορτωθεί” είπε επ’ ακριβώς, έπειτα από τρεις ώρες μου είπε ότι πήγε με 4,000 γυναίκες. Φυσικά, ήταν τα πάντα αναληθή, όλα όσα ανέφερε τότε σε εκείνη τη συνέντευξη. Γιατί είπε και πολλά άλλα και τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “για ποιο λόγο βάλλεις εναντίον μου. Ειδικά όταν έχω το υλικό της συνέντευξης μας”.

Τότε μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το ότι όλοι τον ρωτούν για αυτό το γεγονός κι έγραψε μία δημόσια, στο Facebook του, ανάρτηση στην οποία μου ζητούσε συγγνώμη. Επειδή δεν είμαι φιλοπόλεμος ως άνθρωπος δεν έδωσα συνέχεια.

Αναγκάζομαι τώρα να καταφύγω στη δικαιοσύνη γιατί χθες επανέλαβε τα ίδια ψεύδη, έπειτα από πέντε χρόνια, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έχω μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο μου και θα κάνω ένα ραντεβού σήμερα ή αύριο μαζί του, θα του δώσω όλα τα στοιχεία. Φυσικά και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά γιατί το βρίσκω ειλικρινώς πολύ προσβλητικό και τρομερά αγενές».

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.