33χρονος πατέρας με μπυροκοιλιά έχασε 38 κιλά σε 6 μήνες και έγινε «φέτες» για το καλό των παιδιών του

featured image

Πατέρας με μπυροκοιλιά – Αληθινή ιστορία: Ο ίδιος αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του για να γίνει καλύτερος. Να γίνει καλύτερος ως προς την οικογένειά του. Δηλαδή, ως προς τα παιδιά και τη σύζυγό του. Ο λόγος για τον Ιερεμία Πίτερσον, ο οποίος έχασε πάρα πολλά κιλά σε μόλις έξι μήνες.

«Αντί θα θυμόμαστε όλες τις καλές αναμνήσεις που συγκεντρώσαμε σε αυτό το ταξίδι, το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι αυτό που συνεχίζει να γυρίζει συνεχώς στο μυαλό μου. Ξαφνικά έχασα την αναπνοή μου και έπρεπε να σταματάω ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπροστά στα τρία μου παιδιά, ηλικίας 9,7 και 6 ετών.

Μην φοβάστε, μην κρύβεστε. Μη διστάζετε να βλέπετε το λίπος σας και σκεφτείτε πραγματικά ποιος θέλετε να κερδίσει». Επί 6 μήνες έκανε καθημερινά δύο ώρες πεζοπορία και μία ώρα στο γυμναστήριο. Κατάφερε μάλιστα να χάσει 38 κιλά. Κατάφερα από ένας ευτραφής μπαμπάς να αποκτήσω τη σωματική διάπλαση κολλεγιόπαιδου.

Από τότε που έχασα όλο σχεδόν το λίπος, όλα έγιναν καλύτερα, τα μαλλιά και το δέρμα μου φαίνονται υγιέστερα, μπορείς να δεις το λαιμό μου και όχι το διπλοσάγονο ενώ έχω και κοιλιακούς. Μεταμορφώνει όχι μόνο τη φυσική σου όψη, αλλά και τον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε, καθώς και το μέλλον που θέλετε για την οικογένειά σας. Ξέρω πως αν μπορώ να το κάνω εγώ, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε».

Πατέρας με μπυροκοιλιά – Αληθινή ιστορία: Πώς ήταν και πώς έγινε


Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.