Σεισμός στην Τουρκία: Η δραματική διάσωση μητέρας και κόρης μετά από 28 ώρες στα ερείπια

featured image

Διάσωση από τα ερείπια – Χρήσιμες πληροφορίες: Μέλη ομάδων διάσωσης ανέσυραν σαράντα πέντε ανθρώπους ζωντανούς. Η διάσωση των ανθρώπων έγινε σε κτίρια που έχουν καταρρεύσει μετά τον σεισμό. Ανάμεσα σε εκείνα, τα άτομα, που διεσώθησαν, βρισκόταν και μια νεαρή μητέρα με την κόρη της.

Από εκεί και πέρα, μια 35χρονη γυναίκα και η κόρη της ανασύρθηκαν ζωντανές από τα χαλάσματα. Αυτό συνέβη στην περιοχή Μουσταφά Πασά της επαρχίας Ελαζίγ 28 ώρες ύστερα από τον σεισμό. Οι διασώστες, που άκουσαν τις φωνές τους, χρειάστηκαν πολλές ώρες για να τις προσεγγίσουν. Μάλιστα, ο σύζυγός της είναι μεταξύ των νεκρών.

Όσον αφορά τον αριθμό των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την ανατολική Τουρκία έχει αυξηθεί στα τριάντα πέντε άτομα, ενώ οι διασώστες συνεχίζουν να αναζητούν επιζώντες στην επαρχία Ελαζίγ. Στην περιοχή έχουν σημειωθεί πάνω από 700 μετασεισμοί.


Ο σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στοίχισε τη ζωή σε τριάντα ένα ανθρώπους στην Ελαζίγ και στη Μαλάτεια. Οι τραυματίες ξεπερνούν τους 1.600. Επίσης, στις δύο επαρχίες εξακόσια σαράντα πέντε κτίρια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και εβδομήντα έξι κατέρρευσαν.

Διάσωση από τα ερείπια – Χρήσιμες πληροφορίες: Σχετικά με το θέμα, βίντεο, σε Twitter και Youtube

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.