Άγριες Μέλισσες: Οι ερωτικές σκηνές πρωταγωνίστριας και το spoiler: «Έρχονται μεγάλες βόμβες» (Pics)

featured imageΆγριες Μέλισσες: Νέο spoiler και είναι δυνατό πολύ! Πρωταγωνίστρια της σειράς σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως μας περιμένουν μεγάλες βόμβες στα νέα επεισόδια. Ο λόγος για την Κατερίνα Διδασκάλου. Η τηλεοπτική Μυρσίνη μίλησε για τις ερωτικές σκηνές με τον Κυπραίο και αν γνωρίζει πως αυτές οι σκηνές έχουν «τρελάνει» το τηλεοπτικό κοινό ενώ έδωσε και νέο spoiler.

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Ξέρεις πως οι ερωτικές σκηνές σας με τον Γιάννη Στάνκογλου χτυπούν τις πιο υψηλές τηλεθεάσεις; Τρελαίνετε την AGB! «Σιγά τις ερωτικές σκηνές, καλέ! Σκηνές πάθους ενός παράνομου ζευγαριού. Με τον Γιάννη έχουμε κάνει και θέατρο και τηλεόραση μαζί. Είναι εξαιρετικός συνάδελφος και υπέροχο πλάσμα. Χαλαρά γυρνάμε τις σκηνές αυτές, δεν είναι καν προκλητικές, μιας και παίζεται συγκεκριμένη ώρα η σειρά. Το πάθος όμως, κερδίζει, όπως και στην ίδια τη ζωή. Τι είναι η ζωή χωρίς πάθος;»
Μας περιμένουν βόμβες στα προσεχώς; «Μεγάλες βόμβες! Αλλά δεν πρέπει να προδώσουμε κάτι, γιατί θα χαλάσει το σασπένς. Σε πληροφορώ πως κι εγώ δεν θέλω να μαθαίνω τα πολύ μετά, παρά μόνο όσα έρχονται, για να έχω κι εγώ την έκπληξη που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ελάχιστα πράγματα μαθαίνω», αποκάλυψε η ίδια στην εφημερίδα Real. Πηγή: www.gossip-tv.gr [/expander_maker]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.