Κάνε #skoufoschallenge και στήριξε τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

featured image

Φορέστε ένα σκούφο με ό,τι σκεφτείτε, όπως στολίδια ή παιχνίδια ή ζαχαρωτά, φορέστε την πιο ευχάριστη διάθεση σας, ποστάρετε τη φωτογραφία ή το βίντεο της προσπάθειας σας στο Instagram αφού πρώτα έχετε συνεισφέρει στο http://www.supportmazi.gr/skoufoschallenge για να βοηθήσετε το «Μαζί για το Παιδί» να στηρίξει άπορα παιδιά.

Προκαλέστε και τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο και με hastag το  #skoufoschallenge.

Αυτές τις γιορτές σας καλούμε να γίνετε όλοι παιδιά!

Ακολουθήστε το παράδειγμα της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού, Πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ξεκίνησε πρώτη την πρωτότυπη καμπάνια στο Instagram.  Γέμισε το σκούφο της με αυτοκινητάκια και αφού το φόρεσε φωτογραφήθηκε και προκάλεσε φίλες της.  (https://www.instagram.com/p/B5vFN_QnjjD/?utm_source=ig_web_options_share_sheet)

Τι σας ζητάμε να κάνετε;

Μπείτε στο www.supportmazi.gr/skoufoschallenge Κάντε τη δωρεά σας επιλέγοντας όποιο πακέτο σας εμπνέει Γεμίστε το σκούφο σας με ό,τι σκεφτείτε και προσπαθήστε να τον φορέσετε! Ανεβάστε τη φωτογραφία ή το βίντεο της προσπάθειας στο Instagram γράφοντας  #skoufoschallenge @mazigiatopaidi #supportmazi  #togetherforchildren Και κάντε tag και challenge 3 φίλους σας να το κάνουν κι αυτοί!

Συγχαρητήρια μόλις συμβάλατε στο να διαδώσουμε το μήνυμα και να αγκαλιάσουμε 100 παιδιά μέσα στο 2020!

Με τις δωρεές σας θα μας βοηθήσετε να «γεμίσουμε τους σκούφους» παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης, υγείας, ψυχαγωγίας αλλά και σίτισης, φροντίζοντας να συνεχίσουν να χαμογελούν και να ονειρεύονται παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Σας καλούμε να μας βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε 30.000 ευρώ το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου 2019 έως 15 Ιανουαρίου 2020.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.