Αυτό είναι το απόλυτο θησαυροφυλάκιο για τους δισεκατομμυριούχους (pics)

featured imageΗ αποκλειστικότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που «πουλάει» η τράπεζα στους υποψήφιους πελάτες της.

Στο απόλυτο θησαυροφυλάκιο μετατράπηκε μία παλιά έπαυλη 129 ετών στο κέντρο του Λονδίνου και απευθύνεται αποκλειστικά σε δισεκατομμυριούχους.

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η τράπεζα International Bank Vaults (IBV) δεν θα αναλαμβάνει πελάτες αν δεν μπορούν να αποδείξουν πως ο τραπεζικός τους λογαριασμός έχει -τουλάχιστον- 1 δισ. δολάρια.

Πολυτέλεια, ανωνυμία και αποκλειστικότητα

Η αποκλειστικότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που «πουλάει» η τράπεζα στους υποψήφιους πελάτες της. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το κόστος για τις αποκλειστικές και πολυτελείς υπηρεσίες προφανώς δεν είναι μικρό. «Προσφέρουμε την πιο ακριβή υπηρεσία φύλαξης, όχι μόνο στο Λονδίνο, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σιν Χόεϊ, διευθύνων στέλεχος του θησαυροφυλακίου. Η πιο οικονομική θυρίδα, έχει διαστάσεις 5x16x49 και κοστίζει 600 λίρες το χρόνο. Είναι δηλαδή 135 λίρες ακριβότερη από τη θυρίδα του Harrods, η οποία έχει το διπλάσιο μέγεθος. [/expander_maker]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.