«Η διαφορετικότητα δεν είναι ελάττωμα» το μήνυμα στο love2give

featured image

Με ένα διαφορετικό τρόπο τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα» η Mercedes-Benz Hellas και οι συνεργάτες της στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευαισθητοποίησης love2give.

Από τις 19 έως τις 27 Νοεμβρίου, διοργανώθηκε τουρνουά μπάσκετ στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Νέα Κηφισιά, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από τις εταιρείες χρονομίσθωσης της Avis, της Arval, της ALD και της Hertz.

Με αυτό το τουρνουά, εκτός από το να καλλιεργηθεί το ομαδικό πνεύμα, στόχος ήταν και η αλλαγή της οπτικής όλων των συμμετεχόντων, αφού η νικήτρια ομάδα έπαιξε στον τελικό με την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μία νέα και γεμάτη πάθος ομάδα που ιδρύθηκε στα τέλη του 2018.

Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους αισιόδοξους, γεμάτους όρεξη για ζωή και αγάπη για τον αθλητισμό, ενώ κατανόησαν ότι μόνο η θέληση, η προσπάθεια και το πείσμα οδηγούν στην επιτυχία.

Η ομάδα της AVIS αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό με την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, βιώνοντας την εμπειρία ενός αγώνα από μία άλλη οπτική, ενώ οι θεατές απόλαυσαν το πάθος που διακατείχε την αναμέτρηση. Παίκτες και θεατές όμως διαπίστωσαν από κοινού ότι «η διαφορετικότητα δεν είναι ελάττωμα»!

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.