Ατρόμητος: Στην τελική ευθεία η επιστροφή Κάναντι στο Περιστέρι

featured image

Εβδομάδα... Κάναντι είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της επιστροφής του Αυστριακού τεχνικού.

Οι «κυανόλευκοι» παρουσίασαν ένα κακό πρόσωπο απέναντι στη Ξάνθη και ηττήθηκαν με 1-0, χωρίς να απειλήσουν ποτέ επί της ουσίας την αντίπαλη ομάδα. Σίγουρα ήταν μια εικόνα και ένα αποτέλεσμα που πήγαν την ομάδα λίγο πίσω, όμως όλοι πιστεύουν πως σιγά σιγά η κατάσταση θα γυρίσει.

Σε αυτό, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η έλευση προπονητή. Η υπόθεση αυτή είναι πλέον στην τελική της ευθεία, με τον Νταμίρ Κάναντι να φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Περιστέρι. Ο Αυστριακός τεχνικός έχει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες να τακτοποιήσει με τη Νυρεμβέργη, ώστε να μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του υπάρχουν, πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη (04/12) θα έχει βρεθεί οριστική λύση με τους Γερμανούς και στη συνέχεια δεν αποκλείεται ο 49χρονος τεχνικός να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα. Όταν τελικά έρθει στη χώρα μας, οι συζητήσεις που θα έχει με τον Γιάννη Αγγελόπουλο θα είναι σύντομες και οι υπογραφές θα μπουν άμεσα και όλα είναι ανοιχτά ακόμα και για το παιχνίδι με τον Άρη όσον αφορά στο ποιος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.