Γιατί ο Λεωνίδας Κακούρης δεν αφήνει τα παιδιά του να βλέπουν «Άγριες Μέλισσες»

featured image

Ο Λεωνίδας Κακούρης, καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό ως Δούκας Σεβαστός στην σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και εξομολογήθηκε γιατί αρχικά δεν ήθελε να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο αλλά και γιατί δεν αφήνει τα παιδιά του να βλέπουν το σήριαλ όπου πρωταγωνιστεί.

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ με την αποδοχή που έχει η σειρά και την αγαπάει ο κόσμος» είπε ο Λεωνίδας Κακούρης και πρόσθεσε: «Στην αρχή θα ήθελα έναν ίσως λίγο καλύτερο χαρακτήρα αλλά έτσι είναι τα πράγματα γιατί οι ρόλοι είναι καλοί ή κακοί. Αν είχατε τη δυνατότητα να επιλέξω, θα προτιμούσα κάποιον άλλο χαρακτήρα. Φυσικά, όμως, διαβάζοντας τον ρόλο κατάλαβα πως πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο και εξαιρετικό ρόλο».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια: «Οι ανατροπές είναι πολλές, τα επεισόδια πολλά, οι ιστορίες τρέχουν και όλα είναι σε εξέλιξη. Τίποτα δεν μένει σταθερό» είπε και εξήγησε τους λόγους που δεν αφήνει τα παιδιά του να παρακολουθούν «Άγριες Μέλισσες»: «Είναι αργά η σειρά για τα παιδιά μου, την επομένη έχουν σχολείο και πρέπει να κοιμούνται».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.