Τσίπρας: Το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης, αλλά ο Μητσοτάκης

featured image

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το θέμα με το πτυχίο του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, από το Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε αρχικά στα social media: «Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο...» και πρόσθεσε: «Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της ΝΔ στο Δημόσιο, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον υφυπουργό του, κ. Διαματάρη, παρά την ομολογία του για το πλαστό βιογραφικό του».

Στο τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας».

Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας. pic.twitter.com/vfT3BqbOXs

— Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras (@atsipras) December 3, 2019

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.