ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν δημοσιοποιήσει ο υφ. Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης το μεταπτυχιακό του, να αποπεμφθεί άμεσα

featured image

Να δημοσιοποιήσει το μεταπτυχιακό του καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον υφυπουργό Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη μετά τα δημοσιεύματα στον ομογενειακό Τύπο των Ηνωμένων Πολιτειών που αμφισβητούν ότι έχει λάβει τον εν λόγο τίτλο από το πανεπιστήμιο Columbia. Εάν τυχόν δεν το πράξει, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά από τον πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα το πολιτικό στέλεχος του ΥΠ.ΕΞ.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, ο κ. Διαματάρης «γεννήθηκε το 1959 στη Λήμνο και μετανάστευσε το 1968 στη Ν. Υόρκη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του λαμβάνοντας MBA από το Columbia University». Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Σειρά δημοσιευμάτων στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ παρουσιάζουν στοιχεία που αμφισβητούν το βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη.

Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Columbia, τα δημοσιεύματα αναφέρουν, επικαλούμενα στοιχεία από το ίδιο το πανεπιστήμιο, πως ο κ. Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα! Ο κ. Διαματάρης οφείλει άμεσα να προχωρήσει στις αναγκαίες εξηγήσεις. Οφείλει δηλαδή να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.